Νέα επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στα Εξάρχεια: Δύο συλλήψεις, 68 προσαγωγές, ναρκωτικά (video, photos)




Οι δύο αλλοδαπές, η μια Ιταλίδα και η άλλη Γαλλίδα, που βρίσκονταν κατά τη διάρκεια της νέας μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής στα Εξάρχεια, σε κτίριο που τελούσε υπό κατάληψη στην οδό Ζωοδόχου Πηγής, συνελήφθησαν κατηγορούμενες για διατάραξη οικιακής ειρήνης. Παράλληλα, οι 68 αλλοδαποί, που είναι μεταξύ άλλων, από Συρία, Αφγανιστάν, Αλγερία και Μαρόκο, οι οποίοι βρίσκονταν σε κτίριο που επίσης τελούσε υπό κατάληψη, στην οδό Μπουμπουλίνας, οδηγήθηκαν στη Διεύθυνση Αλλοδαπών.

Εκτός από τις δύο γυναίκες, κατά τη σημερινή αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή των Εξαρχείων συνελήφθη σε διαμέρισμα, κοντά στον λόφο Στρέφη, ένας 50χρονος, ενώ κατασχέθηκαν μεγάλες ποσότητες διαφόρων ναρκωτικών ουσιών.

Επιχείρηση της αστυνομίας σε κτήριο που τελούσε υπό κατάληψη στην οδό Μπουμπουλίνας στην περιοχή των Εξαρχείων , Πέμπτη 11 Απριλίου 2019. ΑΠΕ-ΜΠΕ, Παντελής Σαίτας

Σημειώνεται ότι η προηγούμενη αστυνομική επιχείρηση στα Εξάρχεια πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες σε δύο κτίρια που τελούσαν υπό κατάληψη στην οδό Τζαβέλλα, καθώς και σε ένα διαμέρισμα κοντά στην πλατεία, όπου είχαν γίνει συλλήψεις για ναρκωτικά.

18/04/2019 09:24
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

70 προσαγωγές: Επιχείρηση της Ε.Α. σε δύο υπό κατάληψη κτίρια στα Εξάρχεια με πρόσφυγες

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: