Κουτσούμπας για την 39η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης: Αφορά τα προβλήματα του σήμερα




«Σήμερα χιλιάδες άνθρωποι σε όλη την Ελλάδα πορεύονται στους δρόμους της ειρήνης ενάντια στον ιμπεριαλιστκό πόλεμο, ενάντια στις επεμβάσεις, ενάντια στις βάσεις του θανάτου» δήλωσε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας στη συγκέντρωση- εκδήλωση, απέναντι από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, υποδοχής των ειρηνοδρόμων της 39ης Μαραθώνιας Πορείας Ειρήνης.

«Δεν είναι μια ακόμη επετειακή εκδήλωση για να θυμόμαστε τις μεγάλες Μαραθώνιες Πορείες Ειρήνης από το παρελθόν. Αφορούν τα προβλήματα αυτά το σήμερα, αφορούν το μέλλον του λαού και της χώρας μας» επισήμανε ο Δ. Κουτσούμπας.

«Πρέπει να δυναμώσει η πάλη ενάντια στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ. Για αποδέσμευση, έξω από τα δεσμά αυτών των ιμπεριαλιστικών οργανισμών, για να σταματήσουν οι τεράστιοι στρατιωτικοί εξοπλισμοί για τις ανάγκες του ΝΑΤΟ που μειώνουν συνεχώς χρήματα από την Υγεία, την Παιδεία, από την πρόνοια και τις κοινωνικές ανάγκες που πρέπει να πάνε στο λαό για την ευημερία του λαού και της νεολαίας» υπογράμμισε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, καταλήγοντας στη δήλωσή του «και βεβαίως όλα αυτά τα ζητήματα πρέπει να αποτελέσουν βασικό κριτήριο ψήφου και στις εκλογές της 26ης Μάη».

14/04/2019 19:12
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Στην Αττική πραγματοποιείται από το πρωί η 39η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: