Καταδικάζει το ΚΙΝΑΛ τα επεισόδια στη Ρόδο: Κάνει λόγο για τραμπούκικη επίθεση του ΠΑΜΕ

Μέλη του ΠΑΜΕ κρατούν σημαίες και πανό έξω από τα κεντρικά γραφεία της ΓΣΕΕ στην Αθήνα, μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στη Ρόδο, στο Συνέδριο της Συνομοσπονδίας, Αθήνα, Πέμπτη 04 Απριλίου 2019. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΪΤΑΣ
«Το Κίνημα Αλλαγής καταδικάζει απερίφραστα τη νέα τραμπούκικη επίθεση του ΠΑΜΕ με σκοπό τη ματαίωση του συνεδρίου και τον διορισμό από τα δικαστήρια διοίκησης της ΓΣΕΕ», αναφέρει σε δήλωσή της η υπεύθυνη Εσωτερικών και Προστασίας του Πολίτη του Κινήματος, Εύη Χριστοφιλοπούλου.

«Ως Κίνημα Αλλαγής είχαμε εγκαίρως προειδοποιήσει για τον κίνδυνο να συμβούν έκτροπα. Είχαμε ζητήσει από την υπουργό Προστασίας του Πολίτη κα. Γεροβασίλη να προστατεύσει τις θεσμικές λειτουργίες του Συνεδρίου και τη σωματική ακεραιότητα των συμμετεχόντων. Δυστυχώς, όχι μόνο αδιαφόρησαν, αλλά ως φαίνεται συνειδητά ευνοούν τα σχέδια διάλυσης της ΓΣΕΕ. Καλούμε όλες τις αρμόδιες Αρχές της Πολιτείας, έστω και τώρα να αναλάβουν τις ευθύνες τους ώστε να μην κυριαρχήσει η βία και ο τραμπουκισμός στην πολιτική και κοινωνική ζωή της χώρας» αναφέρει η κ. Χριστοφιλοπούλου.

04/04/2019 10:45
ΑΠΕ-ΜΠΕ Αθήνα, Ελλάδα

 

“Στον αέρα” το συνέδριο της ΓΣΕΕ στη Ρόδο μετά τα επεισόδια: Υπό κατάληψη το ξενοδοχείο

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal