Η ΝΔ στις δύσκολες στιγμές παίζει με τα ζητήματα ασφάλειας, είπε η Όλγα Γεροβασίλη




«Στα ζητήματα της ασφάλειας, της εθνικής ασφάλειας και της εξωτερικής πολιτικής, θα έπρεπε οι δυνάμεις της αντιπολίτευσης να στέκονται με την απαραίτητη σοβαρότητα διότι δεν είναι ζητήματα για εκμετάλλευση και μικροπολιτική εκμετάλλευση», δήλωσε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη από τα Ανώγεια όπου και βρίσκεται με την ευκαιρία εγκαινίων του νέου κλιμακίου του πυροσβεστικού Σώματος που συστάθηκε στο δήμο Ανωγείων για τις ανάγκες της ευρύτερης περιοχής.

Όπως δήλωσε η υπουργός: «Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ, δεν βοηθούν δεν συνεισφέρουν με την αντιπολίτευση που κάνουν στα συγκεκριμένα ζητήματα. Εμείς, θα κάνουμε αυτό το οποίο πιστεύουμε, θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις ώστε να ενισχύσουμε τα ζητήματα της ασφάλειας και αυτό κάνουμε. Η ελληνική αστυνομία και το πυροσβεστικό σώμα που επλήγησαν δραματικά από τις πολιτικές των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας και σήμερα με πολύ σκληρή προσπάθεια τα δύο αυτά Σώματα αναρρώνουν, θα έπρεπε να τα σέβονται. Σε αστυνομία και πυροσβεστική οι εργαζόμενοι σε αυτά τα σώματα, αστυνομικοί και πυροσβέστες με αυτοθυσία δίνουν τη ζωή τους καθημερινά. Αυτή είναι η απάντησή μου σε όλα όσα λέγονται και ακούγονται», ανέφερε η κα Γεροβασίλη προσθέτοντας ότι ο ελληνικός λαός είναι εδώ και μπορεί να κρίνει.

Δήλωσε μάλιστα πως για όλα όσα λέγονται αναφορικά με την περιοχή των Εξαρχείων και την ασφάλεια των πολιτών της πρωτεύουσας, απαντάει στο ίδιο πλαίσιο δηλώνοντας παράλληλα πως: «Όταν η ατζέντα χάνεται και δη στο οικονομικό πεδίο από πλευράς της αντιπολίτευσης, με την κυβέρνηση να τα έχει καταφέρει να βγει από το μνημόνιο, να προχωράμε, η οικονομία στην αρχή εξισορρόπησε σήμερα ανακάμπτει, η ελληνική κοινωνία που έχει πληγωθεί πολύ βαθιά και η χώρα, αντιλαμβάνεται ότι έχουν σταθεροποιηθεί οι συνθήκες και σιγά-σιγά αναρρώνουμε με σκληρές προσπάθειες, σε αυτό το πεδίο λοιπόν η Νέα Δημοκρατία έχει χάσει την ατζέντα της. Επομένως στις δύσκολες στιγμές θα παίζει με τα ζητήματα ασφάλειας που έτσι και αλλιώς είναι μία διαρκής μάχη που δεν έχει αρχή και τέλος».

13/04/2019 14:42
ΑΠΕ-ΜΠΕ του Μ. Λαμπαθάκη
Ρέθυμνο, Ελλάδα

 

Το δίκαιο είναι με το μέρος μας, είπε ο Τσίπρας: Η ΝΔ στηρίζει τα επιχειρήματά της στο ψέμα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: