Η ΛΑΕ στηλιτεύει δήλωση του Αλέξη Τσίπρα: Τίτλος τιμής το “φταίει η Δούρου”, είχε ισχυριστεί




Αλγεινή εντύπωση και αποτροπιασμό προκαλεί δήλωση του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του συνδυασμού “Δύναμη Ζωής” της Ρένας Δούρου για την Περιφέρεια Αττικής, την Παρασκευή 12 Απριλίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της Λαϊκής Ενότητας, σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα.

«Ο Αλέξης Τσίπρας, έχοντας τον λόγο από το βήμα της εκδήλωσης, δεν δίστασε να ξεστομίσει πως το “Φταίει η Δούρου” είναι τίτλος τιμής, προσπαθώντας σχεδόν να πείσει ότι η νυν περιφερειάρχης Αττικής θα έπρεπε να είναι και υπερήφανη για όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της θητείας της, ενώ η Ρένα Δούρου, εμφανώς συγκινημένη, εισέπραττε με θέρμη το σχόλιο του πρωθυπουργού» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Και σημειώνεται ότι «είναι χρέος κάθε δημοκρατικού πολίτη αυτής της χώρας, με ενσυναίσθηση και απόλυτο σεβασμό στη μνήμη των θυμάτων στη Μάνδρα και το Μάτι Αττικής, να υπενθυμίσει στον Αλέξη Τσίπρα πως το “Φταίει η Δούρου” δεν είναι κατηγορία, στοχοποίηση και πολύ περισσότερο “τίτλος τιμής” αλλά αντικείμενο έρευνας και ερώτημα των εισαγγελικών αρχών».

Το δίκαιο είναι με το μέρος μας, είπε ο Τσίπρας: Η ΝΔ στηρίζει τα επιχειρήματά της στο ψέμα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: