Επιτροπές στήριξης της Προοδευτικής Συμμαχίας σε κάθε γωνιά της χώρας, ανακοίνωσε ο Τσίπρας

File Photo: Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, μιλάει από το βήμα στην Πανελλαδική Συνάντηση Για μια Μεγάλη Προοδευτική Συμμαχία σε Ελλάδα και Ευρώπη, που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό στάδιο του Γαλατσίου, Αθήνα. @atsipras
Το Γαλάτσι ήταν η αρχή, είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε ότι στο επόμενο διάστημα η Προοδευτική Συμμαχία θα πάρει σάρκα και οστά με την οργάνωση επιτροπών στήριξης σε κάθε γωνιά της χώρας.

  • Συγκεκριμένα ο κ. Τσίπρας ανέφερε: “Οι αριστεροί και προοδευτικοί πολίτες στο Γαλάτσι έδωσαν ένα ηχηρό μήνυμα. Ένα μήνυμα συμμετοχής, αποφασιστικότητας, νίκης. Καθήκον του ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτή η ευρεία, Προοδευτική Συμμαχία να πάρει σάρκα και οστά σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, με κινητοποίηση των οργανωμένων δυνάμεων του κόμματος και της Νεολαίας, των στελεχών και των βουλευτών μας.

Η Προοδευτική Συμμαχία πρέπει να γίνει ο μεγάλος μαζικός χώρος συνάντησης των μελών μας με όλους τους προοδευτικούς πολίτες που έχουν τις ίδιες αγωνίες και το ίδιο όραμα για το προοδευτικό μετασχηματισμό της ελληνικής κοινωνίας.

Και, στόχος μας το επόμενο διάστημα, πέραν από τη συγκρότηση της κεντρικής εκλογικής επιτροπής, είναι η προσπάθεια οργάνωσης επιτροπών στήριξης της Προοδευτικής Συμμαχίας σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χώρο δουλειάς”.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
09/04/2019 19:16

Δηλώσεις Ευρωπαίων πολιτικών υπέρ Τσίπρα στο βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτικής Συμμαχίας

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required