Επιχρυσωμένα στεφάνια από κλαδιά ελιάς θα στέψουν τους νικητές του Μαραθώνιου Βοστώνης




Το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Βοστώνη σε συνεργασία με την ελληνοαμερικανική οργάνωση Alpha Omega, διοργανώνει στις 11 Απριλίου 2019 Τελετή Απονομής Στεφάνων για τους νικητές του Μαραθώνιου της Βοστώνης, γράφει το greeknewsonline.com.

  • Η τελετή θα λάβει χώρα στο Κυβερνείο της Μασαχουσέτης παρουσία του Δημάρχου Βοστώνης Martin Walsh, των εκπροσώπων του προξενικού σώματος, εκλεγμένων πολιτειακών γερουσιαστών και βουλευτών και του πρώην Κυβερνήτη της Μασαχουσέτης Μιχάλη Δουκάκη.

O Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στη Βοστώνη, Στράτος Ευθυμίου, θα παρουσιάσει στην Αθλητική Ομοσπονδία της Βοστώνης, στεφάνια από κλαδιά ελιάς τα οποία θα στέψουν τους τέσσερις πρώτους νικητές του Μαραθώνιου της Βοστώνης. Από το 1984, το Προξενείο σε συνεργασία με την οργάνωση Alpha Omega δωρίζει στεφάνια από αληθινά κλαδιά ελιάς που προέρχονται από την Πόλη του Μαραθώνα και κατόπιν επιχρυσώνονται, για να στέψουν τους νικητές του αγώνα, μεταλαμπαδεύοντας την παράδοση της Κλασικής Ελλάδας στη Βοστώνη, που είναι γνωστή και ως “η Αθήνα της Αμερικής”.

“Αυτά τα στεφάνια συνδέουν τη Βοστώνη με την Ελλάδα και το Μαραθώνιο της Βοστώνης με τα ιδανικά της δημοκρατίας και της ελευθερίας που γεννήθηκαν στην Αρχαία Ελλάδα” δήλωσε ο κ. Ευθυμίου.

ΟΛΗ Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΔΩ

ΠΗΓΗ: greeknewsonline.com

Επιστήμονες με επικεφαλής Ελληνίδα βρήκαν τρόπο να αναπτύσσονται γρηγορότερα τα φυτά

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: