Έντονες αντιδράσεις από καλλιτέχνες για το προεκλογικό σποτ της ΝΔ: Ζητούν να αποσυρθεί




Αντιδρούν και επιμένουν οι δημιουργοί να αποσύρει το βίντεο ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την χθεσινή τους συνάντηση, το οποίοι χρησιμοποιήθηκε απο τη ΝΔ ως σποτ.

Ο Σταύρος Ξαρχάκος σε δήλωση-ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ζητά να κατεβεί το σποτ που πρόβαλλε το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι «Σήμερα το πρωι πληροφορήθηκα ότι η χθεσινή συνάντηση μέρους των δημιουργών με τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, χρησιμοποιήθηκε σε σποτ για να εξυπηρετηθεί ο προεκλογικός του αγώνας. Λυπάμαι πάρα πολύ…Ο αγώνας των δημιουργών δεν έχει σχέση με τον προεκλογικό αγώνα κανενός», επισημαίνει ο μεγάλος δημιουργός.

  • Να πληροφορήσω τον κ. Μητσοτάκη, ότι δε ζητάμε κανένα συμβολικό ποσόν από κανέναν. Οι καλλιτέχνες δεν είμαστε επαίτες. Ζητάμε τους κόπους μας, ζητάμε αυτά που σε όλες τις πολιτισμένες χώρες υπάρχουν, ζητάμε να μπορούμε να ζούμε από το έργο μας, ζητάμε Δικαιοσύνη, αναφέρει στην ανάρτησή του ο Ξαρχάκος.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς χαρακτήρισε το βίντεο που δημοσιοποιήθηκε προεκλογικό σποτ και ζητεί να αποσυρθεί η εικόνα του. Επισης αναφέρειστην αναρτσή του ότι “Θα είμαι σε όλες τις συναντήσεις των δημιουργών, ξεκάθαρος και αγωνιζόμενος όπως τα τελευταία 8 χρόνια και δεν θέλω ούτε εγώ ούτε τα τραγούδια μου να εξυπηρετήσουν ποτέ άλλους σκοπούς από αυτούς που επιλέγει το ανεξάρτητό μου ήθος”.

Με τη σειρά ο Σταμάτης Κραουνάκης ζητά και αυτός με τη σειρά του την απόσυρση του εν λόγω σποτ μέσω ανάρτήσης του στο facebook.

«Το γεγονός οτι ο Αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας εκμεταλλεύθηκε την επίσκεψη για να κάνει προεκλογικό αντιπολιτευτικό σποτ ειναι μια βαθύτατα ανήθικη πράξη που προσβάλλει τους Δημιουργούς», αναφέρει σε αναρτησή του ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Επιστολή Μητσοτάκη στο σωματείο ΑΣΜΑ: Κάνει λόγο για λεκτική παρεξήγηση στη συζήτηση

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: