«Δεν είμαστε σε καλή θέση», ομολογεί ο Ρικ Πιτίνο: Κυριάρχησαν πλήρως, έπαιξαν καλύτερα…




Ο Ρικ Πιτίνο παραδέχθηκε την ανωτερότητα της Ρεάλ Μαδρίτης στο Game 2 της σειράς των πλέι οφ της Euroleague, όπως και το γεγονός ότι οι «πράσινοι» δεν είναι πλέον σε καλή θέση…

Παράλληλα, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε για τον πρωταγωνιστή των πρωταθλητών Ευρώπης, Φακούντο Καμπάτσο, αλλά και την απογοητευτική βραδιά του Νικ Καλάθη.

«Κυριάρχησαν πλήρως, έπαιξαν καλύτερα. Ήταν άλλο παιχνίδι το δεύτερο ματς της σειράς. Πάμε στην Αθήνα με το σκορ στο 2-0. Δεν είμαστε σε καλή θέση», είπε αρχικά ο Πιτίνο στη συνέντευξη Τύπου και πρόσθεσε μιλώντας για τον Φακούντο Καμπάτσο: «Είναι ένας σκληρός παίκτης. Παλεύει, πήρε ένα ριμπάουντ δύσκολο με αντιπάλους ψηλούς. Παίζει έξυπνα. Είναι τρομερή η προσπάθειά του».

Για τις αλλαγές στο Game 3: «Δεν πήραμε σουτέρ από τους Ουόριορς. Δεν θα αλλάξει κάτι λόγω ενός αγώνα. Είμαστε εδώ γιατί παίξαμε καλή άμυνα. Μπορούμε να αλλάξουμε την προσωπικότητά μας. Πρέπει να δούμε το βίντεο και να το κρίνουμε αυτό».

Για τον Νικ Καλάθη: «Ο Καλάθης δεν είχε καλό ματς, λόγω της άμυνας που τον έπαιζαν. Δεν έβαλε τα ελεύθερα σουτ. Πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στην άμυνα».

Euroleague (Πλέι Οφ, 2οι αγώνες): MVP ο Πουαριέ

Ο Βενσάν Πουαριέ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης των δεύτερων αγώνων στα πλέι οφ της Euroleague.

Ο Γάλλος σέντερ της Μπασκόνια κυριάρχησε στο «break» των Βάσκων στη Μόσχα, απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, με το οποίο η «οικοδέσποινα» του εφετινού φάιναλ φορ ισοφάρισε τη σειρά σε 1-1.

Ο Πουαριέ έμεινε στο παρκέ για 22 λεπτά με απολογισμό 14π. (6/6δ., 2/2β.), 15 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 4 κλεψίματα, 3 κερδισμένα φάουλ και 32 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης (index).

Αγνώριστος ο Παναθηναϊκός έχασε από τη Ρεάλ Μαδρίτης: Επιστρέφει λαβωμένος στην Αθήνα…

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: