Χαίρομαι γιατί οι γραμμές του τρένου και οι σταθμοί δεν θα μείνουν χορταριασμένοι, είπε ο Παυλόπουλος

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπιος Παυλόπουλος (3Α), με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη (2Δ), και άλλους παρευρισκόμενους φωτογραφίζονται στην επετειακή εκδήλωση: “1869 – 2019, 150 Χρόνια Ελληνικοί Σιδηρόδρομοι”, που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Παρασκευή 12 Απριλίου 2019. ΑΠΕ ΜΠΕ, STR
«Οι γραμμές του τρένου μας δένουν με τον στόχο που έχουμε μπροστά μας για την ανάπτυξη της χώρας μας» τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στον σύντομο χαιρετισμό του στην εκδήλωση για τα 150 ζωής του Ελληνικού Σιδηροδρόμου που διοργανώθηκε από τον ΟΣΕ στο Μέγαρο Μουσικής.

Ο κ. Παυλόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τα σχέδια ανάπτυξης και ανάταξης του Ελληνικού Σιδηρόδρομου που παρουσίασε ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης και η διοίκηση του ΟΣΕ τονίζοντας ότι «από δω και στο εξής οι γραμμές του σιδηροδρόμου και οι σταθμοί του δεν θα μείνουν χορταριασμένοι».

Ο σιδηρόδρομος πρόσθεσε κ. Παυλόπουλος συνδέθηκε με την πορεία του Ελληνικού Κράτους και είναι ανάγκη να εκσυγχρονιστεί τεχνολογικά και να ανταποκριθεί στις σύγχρονες απαιτήσεις.

Ο κ. Παυλόπουλος έδωσε στην ποιήτρια Κική Δημουλά το πρώτο βραβείο της σημερινής εκδήλωσης με το οποίο τίμησε ο ΟΣΕ τον σύζυγό της ποιητή Άθω Δημουλά που ήταν και σιδηροδρομικός.

12/04/2019 22:48
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Οι πολίτες κρίνουν και συγκρίνουν την Ελλάδα του 2014 και πως είναι σήμερα, είπε ο Τσίπρας

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal


%d bloggers like this: