Αρνείται το φόνο της 30χρονης Μαρικάρ ο “Ορέστης”: Οδηγείται σήμερα στα δικαστήρια




Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας οδηγείται σήμερα ο 35χρονος ύποπτος για τους φόνους των δυο γυναικών τα πτώματα των οποίων βρέθηκαν σε φρεάτιο στο Μιτσερό, ο οποίος επανασυνελήφθηκε χθες το απόγευμα, δυνάμει δικαστικού εντάλματος για νέα υπόθεση απαγωγής και φόνου της 30χρονης Marricar Valdez Arguila από τις Φιλιππίνες, γράφει ο Φιλελεύθερος.

  • Η Αστυνομία ανακοίνωσε πως το νέο ένταλμα σύλληψης εναντίον του 35χρονου εκδόθηκε έπειτα από μαρτυρία που εξασφαλίστηκε για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με νέα υπόθεση φόνου εκ προμελέτης και απαγωγής με σκοπό τον φόνο.

Παρόλο που δεν έχει εντοπισθεί πτώμα τρίτης γυναίκας, η Αστυνομία θεωρεί ότι κατέχει επαρκή στοιχεία που δείχνουν ότι ο 35χρονος συνδέεται και με αυτή την υπόθεση. Όπως αναφέρθηκε στον «Φ», τόσο το προφίλ της εξαφανισθείσας όσο και ο τρόπος ενεργείας του «Ορέστη» ταιριάζουν και με τους δύο φόνους που έχει ήδη ομολογήσει.

Χθες, ο συλληφθείς ως ύποπτος ανακρίθηκε εκ νέου, ωστόσο, κρατά το στόμα του κλειστό. Ενώ παραδέχεται ότι είχε συνάντηση με τη Μαρικάρ, εντούτοις αρνείται επίμονα ότι την σκότωσε και αναφέρει ότι αυτή έφυγε μετά τη συνεύρεσή τους και δεν γνωρίζει πού πήγε. Όπως δείχνουν τα στοιχεία που κατέχει η Αστυνομία, ο 35χρονος είναι το τελευταίο άτομο που είδε την 30χρονη πριν αυτή εξαφανιστεί, όπως συνέβη και με τη Μαρί Ρόουζ και την 28χρονη Αριάν.

Συνεχίζονται οι έρευνες
Σήμερα το πρωί αναμένεται να επαναρχίσουν οι έρευνες στο φρεάτιο στο Μιτσερό όπου μέχρι στιγμής οι αρχές δηλώνουν ότι δεν έχει βρεθεί οτιδήποτε. Ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσία Μάρκος Τράγκολας δήλωσε μετά την ολοκλήρωση των χθεσινών ερευνών πως δεν έχει ερευνηθεί χώρος δέκα μέτρων στο βυθό στην ανατολική πλευρά του φρεατίου.

Σημείωσε ότι «με βάση την έρευνα, που έγινε στο 95% του φρεατίου, δεν έχει ανευρεθεί τίποτα που να κινεί υποψίες και το περιεχόμενο της εικόνας που είχαμε ήταν καθαρό».

Είπε πως σήμερα θα χρησιμοποιηθεί μια νέα κάμερα ακόμα πιο μικρή, “η οποία θα μας οδηγήσει στα υπόλοιπα δέκα μέτρα, ούτως ώστε να είμαστε σίγουροι ότι ελέγχθηκε το 100% του φρεατίου».

Πηγή: Philenews

Συνελήφθη για τρίτη δολοφονία ο “Ορέστης”: Τον κάρφωσαν οι συνομιλίες που είχε με τη γυναίκα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: