Αρνείται ανάμειξη στην Novartis o ελεγχόμενος διαφημιστής: Καμία παράνομη συναλλαγή, λέει




Αρνείται ο εκδότης και υπεύθυνος της διαφημιστικής που κατά τους εισαγγελείς Διαφθοράς φέρεται να εμπλέκεται σε εικαζόμενη νομιμοποίηση παράνομων χρημάτων από τη Novartis, οποιαδήποτε παράνομη πράξη του.

  • Μέσω του συνηγόρου του Απόστολου Λύτρα, ο ελεγχόμενος τονίζει πως δεν είχε καμία παράνομη συναλλαγή με την Novartis, πολλώ δε μάλλον με πολιτικά πρόσωπα: «Δεν υπάρχει καμία υπερτιμολόγηση στις συναλλαγές και τις διαφημίσεις της Novartis που καταχωρίζονταν στο περιοδικό του εντολέα μου, ανέφερε σε δημοσιογράφους ο δικηγόρος και επισημαίνει πως δεν υφίσταται εικονικότητα στις συναλλαγές.

Σύμφωνα με τον κ. Λύτρα όλα τα τιμολόγια, που κατά τους εισαγγελείς είναι εικονικά, αντιστοιχούν σε συγκεκριμένες υπηρεσίες που παρείχε ο εντολέας του στη Novartis. Σύμφωνα με την υπεράσπιση του διαφημιστή ο κληθείς με την ιδιότητα του υπόπτου δεν γνωρίζει κανένα πολιτικό πρόσωπο, δεν είχε ποτέ οποιαδήποτε επαφή με πολιτικό πρόσωπο, «πολλώ δε μάλλον συναλλαγές ή γνώση για συναλλαγές τρίτων με πολιτικά πρόσωπα».

Όπως αναφέρει ο δικηγόρος, ο εντολέας του θα εξηγήσει στους εισαγγελείς τη σχέση που είχε με τον κ. Φρουζή και άλλους υπαλλήλους της Novartis.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
12/04/2019 16:12

Ψάχνετε ανύπαρκτες υποθέσεις μήπως και καλυφθεί η Novartis, λέει ο ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: