Αρχισε η διδικτυακή πώληση εισιτηρίων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020




Στην διάθεση του κοινού, μέσω διαδικτύου, τέθηκαν από σήμερα, τα εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα φιλοξενηθούν στο Τόκιο, το 2020. Στην διαδικτυακή διεύθυνση https://ticket.tokyo2020.org/?culture=en-us οι απανταχού φίλαθλοι, έχουν πρόσβαση στα «μαγικά χαρτάκια» της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης του πλανήτη, η τιμή των οποίων κυμαίνεται από 20 μέχρι 2.380 ευρώ.

  • Τα πλέον ακριβά εισιτήρια αφορούν σε διακεκριμένες θέσεις για την Τελετή Εναρξης, ενώ όποιος θέλει μία καλή θέση την ημέρα διεξαγωγής του τελικού στα 100 μέτρα, θα πρέπει να βγάλει από την τσέπη του, περίπου 1.000 ευρώ.
  • Στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα, οι φίλαθλοι μπορούν να ενημερωθούν για τις ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής των 339 αγωνισμάτων στα 33 αθλήματα της διοργάνωσης, καθώς επίσης και για τον αναλυτικό τιμοκατάλογο των εισιτηρίων.

Ο μέσος όρος κόστους των εισιτηρίων ανέρχεται -το πολύ- στα 63,5 ευρώ, ενώ υπάρχουν ειδικές κατηγορίες εισιτηρίων, για τις ιαπωνικές οικογένειες με παιδιά, τους ηλικιωμένους και τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

  • Σύμφωνα με τις σχετικές εκτιμήσεις, το 70%-80% των εισιτηρίων, θα διατεθούν σε Ιάπωνες και τα υπόλοιπα σε επισκέπτες από το εξωτερικό, ενώ ο αριθμός τους, υπολογίζεται σε περίπου 7,8 εκατομμύρια

Οσον αφορά στην διάθεση των εισιτηρίων για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες, αναμένεται να αρχίσει το προσεχές καλοκαίρι.

18/04/2019 11:47
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τόκιο, Ιαπωνία

Έκαναν την ιχθυόσκαλα… Τούμπα οι φίλοι του ΠΑΟΚ: Έστησαν γλέντι για το πρωτάθλημα (video)

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: