Άφωνοι οι άνθρωποι στην Κύπρο από τις αποκαλύψεις: Παραδέχθηκε ο ύποπτος τους φόνους




Το επαρχιακό δικαστήριο Λευκωσίας ενέκρινε σήμερα αίτημα της Αστυνομίας για εξαήμερη προσωποκράτηση του 35χρονου υπολοχαγού σε σχέση με υπόθεση φόνου δεύτερης γυναίκας, η σορός της οποίας ανασύρθηκε χθες από το φρεάτιο στο Μεταλλείο Μιτσερού.

Ο 35χρονος τελεί υπό κράτηση και για την υπόθεση φόνου της 38χρονης Mary Rose.

Σύμφωνα με τα όσα λέχθηκαν στο δικαστήριο, ο 35χρονος φέρεται να παραδέχθηκε σε κατάθεση του ότι γνώρισε την δεύτερη γυναίκα μέσω συγκεκριμένου διαδικτυακού μέσου γνωριμιών και ενώ έκαναν σεξ, την έπνιξε.

Στο μεταξύ, πηγή της Αστυνομίας δήλωσαν στο ΚΥΠΕ ότι επανάρχισαν από το πρωί οι έρευνες της Αστυνομίας στη λίμνη του Ξυλιάτου για τον εντοπισμό της σορού της εξάχρονης κόρης της 38ης γυναίκας Mary Rose, το πτώμα της οποίας που ανασύρθηκε από το φρεάτιο στο Μιτσερό. Οι αστυνομικές έρευνες γίνονται και με την συμμετοχή ομάδας δυτών της Λιμενικής.

Έρευνες πραγματοποιεί η Αστυνομία και στο φρεάτιο στο Μιτσερό ενώ μελετώνται διάφοροι τρόποι για να μπορούν να γίνουν περαιτέρω εξετάσεις στο φρεάτιο, έχοντας πάντα υπόψη ότι ακόμη αναζητείται η 6χρονη, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ η ίδια πηγή.

ΕΞΑΛΛΟΥ: Υπόθεση φόνου εκ προμελέτης και απαγωγής με σκοπό το φόνο εκ προμελέτης σχετικά με τον εντοπισμό της δεύτερης σορού, άγνωστης γυναίκας στο φρεάτιο του μεταλλείου, στο Μιτσερό, διερευνά η Αστυνομία εναντίον του 35χρονου, ο οποίος τελεί ήδη υπό οκταήμερη κράτηση σχετικά με τον εντοπισμό της πρώτης σορού στις 14 Απριλίου.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα η Αστυνομία, αναφέρεται ότι στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης εντοπισμού νεκρής γυναίκας στις 14 Απριλίου, 2019 σε φρεάτιο μεταλλείου που βρίσκεται στην επαρχία Λευκωσίας, συνεχίστηκαν και χθες οι έρευνες της Αστυνομίας, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και δεύτερης σορού άγνωστης γυναίκας στο φρεάτιο του μεταλλείου.

Για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με τον εντοπισμό της δεύτερης σορού συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ο 35χρονος, ο οποίος τελεί ήδη υπό οκταήμερη κράτηση σχετικά με τον εντοπισμό της πρώτης σορού στις 14 Απριλίου, προστίθεται.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο 35χρονος οδηγήθηκε εκ νέου σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, όπου εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα εξαήμερης κράτησης σχετικά με τον εντοπισμό της δεύτερης σορού.

Προστίθεται ότι «εναντίον του διερευνάται υπόθεση φόνου εκ προμελέτης και απαγωγής με σκοπό το φόνο εκ προμελέτης σχετικά με τον εντοπισμό της δεύτερης σορού».

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Χωρίς τέλος η αγωνία στην Κύπρο: Σταμάτησαν οι έρευνες στο Ξυλιατό, δε βρέθηκε η 6χρονη

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: