100 Χρόνια Μνήμης: Μοιραστείτε με το OPEN τη δική σας οικογενειακή ιστορία




Μοιραστείτε με το OPEN τη δική σας οικογενειακή ιστορία και γίνετε ένας κρίκος στην «αλυσίδα μνήμης» των Ελλήνων του Πόντου.

Από τις 19 Απριλίου έως και την 19η Μαΐου, ημέρα της επετείου των 100 χρόνων από τη γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, το OPEN θυμάται…

Γίνετε και εσείς ένας κρίκος στην «αλυσίδα μνήμης» που εκφράζει την ενότητα των Ελλήνων του Πόντου, καταγράφοντας με βίντεο (από κάμερα ή κινητό) τη διήγηση της δικής σας οικογενειακής ιστορίας, που περνά από γενιά σε γενιά.

Μπορείτε να στείλετε το βίντεο με τη δική σας μαρτυρία στο Open 

1.στο inbox της facebook σελίδας τουhttps://www.facebook.com/opentvgr/

2.με email στο [email protected]

Τα βίντεο με τις οικογενειακές ιστορίες που μοιράζονται μαζί μας Έλληνες του Πόντου από κάθε άκρη του πλανήτη, θα αναδειχθούν μέσα από το αφιέρωμα 100 Χρόνια Μνήμης.

Για ένα μήνα, στο πρόγραμμα του τηλεοπτικού σταθμού εντάσσεται σε καθημερινή βάση το αφιέρωμα 100 Χρόνια Μνήμης που ρίχνει φως στην περίοδο της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, αναδεικνύοντας και τιμώντας τον πολιτισμό και την παράδοση του ποντιακού ελληνισμού.

Στα πλαίσια του αφιερώματος, Έλληνες με καταγωγή από τον Πόντο μοιράζονται ιστορίες συγγενών τους που βίωσαν το διωγμό, τις δικές τους οικογενειακές ιστορίες Που περνούν από γενιά σε γενιά.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: