Βουτιά καταγράφει η μετοχή της Boeing: Ολοένα και περισσότερες χώρες αναστέλλουν πτήσεις

File Photo: Traders work on the floor of the New York Stock Exchange at the start of the trading day in New York, New York, USA. EPA,JUSTIN LANE
Βουτιά άνω του 3% κατέγραψε σήμερα η μετοχή της Boeing στην προσυνεδριακή της διαπραγμάτευση καθώς και άλλες χώρες αποφάσισαν να αναστείλουν τις πτήσεις των αεροσκαφών Boeing 737 MAX 8 την ώρα που επικρατεί έντονη ανησυχία μεταξύ των ταξιδιωτών για την ασφάλεια του συγκεκριμένου αεροπλάνου.

  • Η Μαλαισία, η Σιγκαπούρη, το Ομάν και η Αυστραλία ήταν μεταξύ των χωρών που προστέθηκαν στη λίστα των κρατών που ανέστειλαν τις πτήσεις με αυτόν τον τύπο αεροσκάφους.

Οι αναλυτές της DZ Bank ήταν οι πρώτοι εδώ και σχεδόν δύο χρόνια που έδωσαν αξιολόγηση “sell” για τη μετοχή της εταιρίας, ορίζοντας την τιμή-στόχο στα 333 δολάρια –τη χαμηλότερη στη Wall Street.

  • Η μετοχή της κινείτο στα 385 δολάρια πριν το άνοιγμα της συνεδρίασης.

Εάν οι σημερινές απώλειες, ύστερα από πτώση 5% χθες, συνεχιστούν κατά την κανονική συνεδρίαση, μέσα σε δύο ημέρες θα έχουν εξανεμιστεί πάνω από 21 δισεκ. δολάρια από τη χρηματιστηριακή αξία της εταιρίας.

12/03/2019 15:37
ΑΠΕ-ΜΠΕ- Reuters
Νέα Υόρκη, ΗΠΑ

Αύξηση αποδόσεων γερμανικών ομολόγων έφερε η ελπίδα έγκρισης της συμφωνίας για το Brexit

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal