Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της φετινής τουριστικής περιόδου κατέπλευσε στη Ρόδο




Θερμή υποδοχή με μουσική, παραδοσιακούς χορούς και δώρα, επεφύλαξαν τα στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου, στους 650 επιβάτες του κρουαζιεροπλοίου Celestyal Olympia, του πρώτου για το 2019 κρουαζιερόπλοιου που κατέπλευσε σήμερα το πρωί στο λιμάνι της Ρόδου.

  • Το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Olympia, της εταιρείας Celestyal Cruises, ξεκίνησε χθες από τον Πειραιά με σταθμούς στη Μύκονο και την Πάτμο και έφθασε στη Ρόδο νωρίς σήμερα το πρωί, μεταφέροντας 650 επιβάτες, στην πλειοψηφία τους Αμερικανούς (550) αλλά και Ισπανούς, Βραζιλιάνους, Αργεντίνους και Βρετανούς.

Το Celestyal Olympia θα παραμείνει μέχρι το απόγευμα. Επόμενος σταθμός του είναι το Ηράκλειο της Κρήτης ενώ θα επανέλθει στη Ρόδο την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019.

Στα αισιόδοξα μηνύματα για την κρουαζιέρα στη Ρόδο το 2019, αναφέρθηκε μιλώντας στους δημοσιογράφους η αντιδήμαρχος Τουρισμού, Διεθνούς Προβολής και Αποδήμων Ροδίων κα Μαρίζα Χατζηλαζάρου, τονίζοντας ότι “παρουσιάζεται αύξηση της τάξης του 15% στις αφίξεις κρουαζιερόπλοιων στη Ρόδο φέτος σε σχέση με το 2018 και συγκεκριμένα τη φετινή σεζόν πρόκειται να προσεγγίσουν το λιμάνι της Ρόδου 245 κρουαζιερόπλοια έναντι 209 πέρυσι, ενώ υπάρχουν βάσιμες ελπίδες για ακόμα μεγαλύτερη αύξηση του αριθμού των προσεγγίσεων”.

20/03/2019 14:47
ΑΠΕ-ΜΠΕ – του ανταποκριτή μας Λ. Μαστή
Ρόδος, Ελλάδα

Τα υδατοδρόμια “διαβατήριο” για την ανάπτυξη του τουρισμού

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: