Το νέο υπερόπλο του Στέφανου Τσιτσιπά έχει την ελληνική σημαία (video)




Η Wilson κατασκεύασε ειδική γαλανόλευκη ρακέτα που φέρει την σημαία της Ελλάδας και την υπογραφή του μεγάλου αστέρα Στέφανου Τσιτσιπά.

Όπως γράφει το  ΕΘΝΟΣ, το πρώτο πράγμα που αποκτά κανείς όταν ξεκινάει το τένις είναι το «τρίτο του χέρι» ή αλλιώς «το όπλο του στρατιώτη» όπως έλεγαν και οι παλιοί δάσκαλοι. Το «τρίτο χέρι» δεν είναι άλλο από την ρακέτα.

  • Μάλιστα όσο ο τενίστας ανεβαίνει στην παγκόσμια κατάταξη και όσο αποκτά φήμη στην παγκόσμια κοινότητα τόσο μεγαλώνει και θρύλος γύρω από το όνομα του αλλά και το «όπλο» του δίνοντας έτσι τροφή στις κορυφαίες κατασκευαστικές εταιρείες να στήσουν και ένα μύθο γύρω από το προϊόν τους.

Ετσι λοιπόν και η Wilson δεν θα μπορούσε να αντισταθεί στον σχεδιασμό μιας νέας ρακέτας αποκλειστικά σχεδιασμένης για τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Πρόκειται για μία γαλανόλευκη ρακέτα που φέρει τα χρώματα και τη σημαία της Ελλάδας αλλά και την υπογραφή του 20χρονου σούπερ σταρ.

Oι δοκιμές στο Μαϊάμι

Μάλιστα οι δοκιμές έγιναν πριν λίγες ημέρες στο Μαϊάμι όπου ο Τσιτσιπάς υπέγραψε με ειδικό μαρκαδόρο πάνω σε ρακέτες που θα δοθούν σε χορηγούς και επιλεγμένους θαυμαστές του ενώ παράλληλα δοκίμασε και το γαλανόλευκο υπερόπλο του που θα τον συντροφεύει στην συνέχεια της καριέρας του.

Ο Τσιτσιπάς μαζί με τους συνεργάτες τίμησαν δεόντως τις πρώτες δοκιμές της νέας ρακέτας δίνοντας στη δημοσιότητα και ένα βίντεο με το οδοιπορικό του στο Μαϊάμι.

 

Στη 10η θέση της παγκόσμιας κατάταξης παρέμεινε ο Στέφανος Τσιτσιπάς

 

 

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: