Θεσσαλονικώτικο ντέρμπι σήμερα στο μπάσκετ: Άρης – ΠΑΟΚ για την 20η αγωνιστική




Προσδιορίζοντας με σαφήνεια το στόχο του, είναι αποφασισμένος να τεθεί σήμερα στο Αλεξάνδρειο (18.00), για την 20ή «στροφή» της Basket League, απέναντι στον Αρη, ο ΠΑΟΚ. Θέλει να φύγει από την έδρα του αντιπάλου του με το θετικό αποτέλεσμα, αναγνωρίζοντας, βέβαια, πως η αποστολή του δε θα είναι εύκολη.

Σημαντικό αποτελεί πως για την επιτυχή έκβαση του έργου του δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, με εξαίρεση την απουσία του πρόσφατα εγχειρισμένου, Τζαμάλ Τζόουνς (σ.σ. συνεχίζει να κινείται ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ με ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας).

  • Η προετοιμασία του «Δικεφάλου» για το ματς με τους «κίτρινους» ολοκληρώθηκε με απογευματινή προπόνηση χθες, στο PAOK Sports Arena. Μιλώντας, δε, γι’ αυτό, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, ο προπονητής των «ασπρόμαυρων», Ηλίας Παπαθεοδώρου, τόνισε: «Έχουμε μπροστά μας ένα σπουδαίο παιχνίδι αύριο. Σίγουρα η τακτική προσέγγιση σε επίθεση και σε άμυνα είναι ένα σημαντικό κομμάτι του παιχνιδιού, αλλά αυτό που μετράει περισσότερο σε αυτά τα παιχνίδια, είναι το πνευματικό κομμάτι: η θέληση, η διάθεση και η ενέργεια που πρέπει να έχεις για να κερδίσεις ένα εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Άρη. Αυτά τα στοιχεία είναι τα πιο καθοριστικά για να πετύχουμε τον στόχο μας, να κερδίσουμε, δηλαδή, το παιχνίδι».

Το αποτέλεσμα της μάχης με τον Αρη θα το μάθει από απόσταση ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς, ο οποίος βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στην Αυστραλία, στο πλαίσιο προώθησης του “Keep PAOK Alive”.

Αβέβαιος ο Μπελ

Με αβέβαιη τη συμμετοχή του Γκάρι Μπελ ετοιμάζεται να υποδεχτεί, για την 20ή αγωνιστική της Basket League, τον ΠΑΟΚ ο Αρης (18:00, ΕΡΤ2). Ο Αμερικανός γκαρντ, στην ολοκλήρωση χθες της προετοιμασίας της ομάδας, αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο, με συνέπεια να είναι αμφίβολη η παρουσία του στα πλάνα του Γιάννη Καστρίτη.

  • Μιλώντας για το ματς με τον «Δικέφαλο», μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, ο τεχνικός των «κίτρινων» επισήμανε: «Άπαντες γνωρίζουν τη σπουδαιότητα και την ιδιαιτερότητα του επερχόμενου αγώνα μας απέναντι στον ΠΑΟΚ. Αφενός, στο αγωνιστικό σκέλος, η ομάδα μας χρειάζεται να επιστρέψει στις νίκες (σ.σ. ο Αρης μετρά τρία συνεχή αρνητικά αποτελέσματα από Ολυμπιακό, Κολοσσό Ρόδου, Περιστέρι), που τόσο πολύ χρειαζόμαστε. Αφετέρου, είναι μια αναμέτρηση με ιστορία και παρελθόν, που όλος ο μπασκετικός κόσμος της Ελλάδας και όχι μόνο, ανυπομονεί να δει.
  • Όπως πάντα σε τέτοια παιχνίδια, το πάθος και η ενέργεια θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην τελική έκβαση. Στο γήπεδο μας και μπροστά στον κόσμο μας θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και συνεπείς για 40 αγωνιστικά λεπτά για να φτάσουμε στη νίκη».

Σε διοικητικό επίπεδο, οι ιθύνοντες της ΚΑΕ Αρης, είναι κοντά στο να ολοκληρώσουν χορηγική συμφωνία, που θα αφορά και τη φανέλα της ομάδας. Η διαδικασία αφορά συνεργασία με εταιρεία ψηφιακής τεχνολογίας, η οποία δραστηριοποιείται στον τουριστικό.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Καταιγιστικός για άλλη μία φορά ο Giannis: Αναδείχτηκε ο καλύτερος των Bucks (videos)

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: