Τέλος η σεζόν για τον Σπανούλη: Μπαίνει στο χειρουργείο, μεγάλο το πλήγμα για Ολυμπιακό




Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα για τον Ολυμπιακό. Σα να μην έφτανε η ήττα-σοκ στο ΣΕΦ από την Ζαλγκίρις Κάουνας, που δυσκολεύει ακόμη περισσότερο τα πράγματα για την πρόκριση στα play offs της Euroleague, ήρθε μία ακόμη τραγική είδηση μετά τον αγώνα να σοκάρει τον κόσμο των Πειραιωτών.

Ο Βασίλης Σπανούλης θα χάσει το υπόλοιπο της περιόδου, καθώς ο τραυματισμός του αποδεικνύεται πολύ σοβαρός και θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός, ακόμη κι αν προκριθεί στην οκτάδα της διοργάνωσης μετά την τελευταία αγωνιστική, θα αναγκαστεί να αγωνιστεί στην επόμενη φάση χωρίς το μεγάλο του ηγέτη, γεγονός που καταδεικνύει το πόσο δύσκολη γίνεται, πλέον, η αποστολή του για τη συνέχεια.

Την είδηση για τον αρχηγό των «ερυθρόλευκων» έκανε γνωστή πριν την έναρξη της συνέντευξης Τύπου ο τιμ μάνατζερ του Ολυμπιακού, Χρήστος Μπαφές, ο οποίος επισήμανε ότι ο τραυματισμός του Σπανούλη στο περονιαίο νεύρο είναι αρκετά σοβαρός. Αυτό σημαίνει πως θα μπει άμεσα στο χειρουργείο και ο χρόνος αποκατάστασής του θα είναι αρκετά μεγάλος.

AΠΕ-ΜΠΕ

Ανήμπορος να διατηρήσει τη διαφορά ο Ολυμπιακός: Ήττα (72-68) κι από την Ζαλγκίρις

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: