Συνεργασία Πάνου Καμμένου και Μπαλτάκου στις εκλογές: Εγκατέλειψε τον άλλο Καμμένο




Τη συνεργασία τους στις ευρωεκλογές ανακοίνωσαν σήμερα στη Βουλή, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος και ο συνιδρυτής της «Δύναμης Ελληνισμού», Τάκης Μπαλτάκος.

Μετά τη συνεργασία προκύπτει πρόβλημα καθώς ο κ. Μπαλτάκος είχε ιδρύσει με τον Δημήτρη Καμμένο τη «Δύναμη Ελληνισμού». Μετά την ανακοίνωση ο κ. Δημήτρης Καμμένος ανακοίνωσε τη διαγραφή του κ. Μπαλτάκου.

Ο κ. Μπαλτάκος ζήτησε από τον Δημήτρη Καμμένο να συνεργαστεί με το πρώην κόμμα του, κάτι που μέχρι στιγμής δεν φαίνεται πιθανό. Ο Δημ. Καμμένος είχε αποχωρήσει από τους ΑΝΕΛ, με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Υπενθυμίζεται ότι εδώ και καιρό ο κ. Μπαλτάκος είναι σε συνεργασία με αρκετές δυνάμεις που ανήκουν στο δεξί κέρας του πολιτικού συστήματος – μεταξύ των οποίων και με τον κ. Καρατζαφέρη – ώστε να επιτευχθεί ευρεία συνεργασία, κάτι που μέχρι τώρα δεν έχει καταστεί εφικτό. Εξού και η απόφασή του να κινηθεί αυτόνομα προς τους ΑΝΕΛ.

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ: Χώρισαν οι δρόμοι του προέδρου της «Δύναμης Ελληνισμού», Δημήτρη Καμμένου και του Τάκη Μπαλτάκου, μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας του δεύτερου με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο.

Ο Δημήτρης Καμμένος αποφάσισε την διαγραφή του από το κόμμα και τον ευχαρίστησε για την συνεργασία.

Η ανακοίνωση ακολουθεί:

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις, η Δύναμη Ελληνισμού συνεχίζει ακάθεκτη τον αγώνα της ένωσης όλων των πατριωτικών δεξιών κινημάτων με στόχο να αναχαιτιστεί η αριστερή λαίλαπα.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μαζί με όλους τους περήφανους Έλληνες με τη μεγάλη καρδιά, τους καθωσπρέπει οικογενειάρχες για να δώσουμε από κοινού μια νέα πνοή στον ελληνισμό. Συνεχίζουμε με σημαία μας την Ορθοδοξία, την Πατρίδα και την Οικογένεια.

Στόχος μας δεν είναι άλλος από τη συμμετοχικότητα και ευθύνη μας η διαφύλαξη των ύψιστων αξιών που συνεχίζουν να κρατούν όρθιο τον ελληνισμό.

Κατά συνέπεια την Παρασκευή ξεκινούν οι διαδικασίες αντικατάστασης του κ.Μπαλτάκου και της επιλογής νέου Γενικού Γραμματέα της Δύναμης Ελληνισμού.

Μπορεί να διαφωνώ στρατηγικά με τον κ. Μπαλτάκο ωστόσο, δεν μπορώ παρά να τον ευχαριστήσω για τη συνεργασία και να του ευχηθώ από καρδιάς να δικαιωθεί για την επιλογή του αυτή.

Αντί να σκύψουν το κεφάλι για το Μάτι, μας κουνάνε και το δάχτυλο, λέει ο Μητσοτάκης

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: