Συνεδριάζει το απόγευμα η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ με φόντο τις ευρωεκλογές




Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ θα συνεδριάσει, σήμερα στις 5 το απόγευμα, στα γραφεία του κόμματος. Το θέμα της συνεδρίασης είναι η προετοιμασία του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα, αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα άλλα 15 ονόματα που θα στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο για τις ευρωεκλογές ενώ τα υπόλοιπα αναμένονται στις αρχές του άλλου μήνα.

Ανάμεσα στα ονόματα που θα βρίσκονται στο ευρωψηφοδέλτιο είναι – κατά τις ίδιες πηγές- αυτό του Σπύρου Δανέλλη όπως και του Πέτρου Κόκκαλη αλλά και της υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά.

Στο ευρωψηφοδέλτιο αναμένονται επίσης η Μαρία Ρεπούση και ο καθηγητής Μιχάλης Σπουρδαλάκης, επικεφαλής του διαλόγου για τη Συνταγματική Αναθεώρηση. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν και το όνομα γνωστής τραγουδίστριας.

Η συνεδρίαση γίνεται λίγα 24ωρα μετά την απόσυρση της Μυρσίνης Λοϊζου από το ευρωψηφοδέλτιο με αφορμή τα δημοσιεύματα για τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της.
Στο εσωτερικό του κόμματος επικρατεί δυσαρέσκεια για τον τρόπο επιλογής των υποψηφίων και δεν αποκλείεται, όποια νέα ονόματα μπουν στο ψηφοδέλτιο να περάσουν από “μικροσκόπιο” προκειμένου να αποφευχθούν άλλες “αστοχίες”, όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά πηγές του ΣΥΡΙΖΑ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ
 

Στο Eurogroup της ερχόμενης εβδομάδας η πρώτη κατοικία: Δεν υπήρξε απόφαση στο EWG

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: