Συνάντηση Προέδρου Αναστασιάδη με Πρίγκιπα της Ουαλίας και Δούκα του Κέμπριτζ, Γουίλιαμ




Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρίγκιπα της Ουαλίας Κάρολο και τον Δούκα του Κέμπριτζ Γουίλιαμ, στο Clarence House στο Λονδίνο.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της Κοινοπολιτείας και των μελλοντικών της δράσεων, ζητήματα που αφορούν την αειφόρο ανάπτυξη, την προστασία του περιβάλλοντος, καθώς επίσης και την κλιματική αλλαγή.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία που αναλαμβάνει στην περιοχή για τον συντονισμό δράσεων με στόχο την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την κλιματική αλλαγή.

  • Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αναφέρθηκε, επίσης, στις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, υπογραμμίζοντας την ετοιμότητά του για την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων το συντομότερο δυνατόν, σημειώνοντας παράλληλα ότι η πλευρά μας ανταποκρίνεται θετικά στην πρωτοβουλία που ανέλαβε ο ΓΓ των ΗΕ μέσω της κας Λουτ.

Στη συνάντηση παρέστησαν ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου, ο Επίτροπος Προεδρίας, αρμόδιος για θέματα Διασποράς Φώτης Φωτίου και υπηρεσιακοί παράγοντες.

05/03/2019 15:15
ΚΥΠΕ – Αθανάσιος Γκαβός
Βρετανία – Λονδίνο

 

Νέα πρόκληση Ακάρ από τη “Γαλάζια Πατρίδα”: Θα υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντά μας στο Αιγαίο

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: