Συλλυπητήριο μήνυμα ΠΣΑΤ για την απώλεια Γιαννακόπουλου: Το βίντεο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός




Τη θλίψη του για το θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου, τον οποίο χαρακτηρίζει ως έναν από τους κορυφαίους παράγοντες του ελληνικού αθλητισμού τα τελευταία 30 χρόνια, εκφράζει σε ανακοίνωσή του ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου.

  • Όπως επισημαίνει ο ΠΣΑΤ, ο εκλιπών «… είχε άριστη σχέση με τους Έλληνες αθλητικούς δημοσιογράφους που θα τον θυμούνται, για το σεβασμό με τον οποίο τους αντιμετώπισε και για την αναγνώριση στο έργο τους».

Η ανακοίνωση:

«Ο ΠΣΑΤ θρηνεί την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου.

  • Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου εκφράζει τη θλίψη του για το θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου, που έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών.

Ο εκλιπών υπήρξε ένας από τους κορυφαίους παράγοντες του ελληνικού αθλητισμού τα τελευταία 30 χρόνια, υπηρετώντας με τον καλύτερο τρόπο πολλά αθλήματα και κυρίως τον αγαπημένο του Παναθηναϊκό.

  • Όλα αυτά τα χρόνια κέρδισε το σεβασμό ακόμα και των αντιπάλων του, που αναγνώριζαν την αγάπη του για τον αθλητισμό, την ικανότητά του, αλλά και τη γενναιοδωρία του.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, όπως και ο αείμνηστος αδελφός του Παύλος, είχε άριστη σχέση με τους Έλληνες αθλητικούς δημοσιογράφους που θα τον θυμούνται, για το σεβασμό με τον οποίο τους αντιμετώπισε και για την αναγνώριση στο έργο τους.

Ο ΠΣΑΤ θέλει να εκφράσει και τα ειλικρινή συλλυπητήρια προς την οικογένεια του.

Καλό ταξίδι Θανάση Γιαννακόπουλε».

Αποχαιρετιστήριο video από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός

  • Με ένα συγκινητικό βίντεο «αποχαιρέτησε» τον Θανάση Γιαννακόπουλο η ΚΑΕ Παναθηναϊκός. «Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Θανάση». ανέφερε χαρακτηριστικά η «πράσινη» ΚΑΕ.

Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Θανάση.

May your soul rest in peace our beloved Thanasis.#paobc #RIP pic.twitter.com/yzplP8Eidn

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ και Twitter

Θρήνος στην οικογένεια του Παναθηναϊκού: Πέθανε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: