Συγκίνηση και θλίψη στη Μητρόπολη Αθηνών: Το τελευταίο αντίο στον Θανάση Γιαννακόπουλο (photos)




Στην τελευταία του κατοικία, το Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, θα οδηγηθεί ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, η σορός του οποίου είχε τεθεί από το πρωί της Τρίτης (26/3) σε λαϊκό προσκύνημα στη Μητρόπολη Αθηνών.

  • «Αθάνατος» ήταν η ιαχή που κυριάρχησε, εν μέσω χειροκροτημάτων, κατά τη μεταφορά του -σκεπασμένου με τη σημαία του Παναθηναϊκού- φερέτρου από το παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου στη Μητρόπολη για να ψαλεί η νεκρώσιμος ακουλουθία.

Ήταν όλοι εκεί…

Σύσσωμη η «οικογένεια» του Παναθηναϊκού και πλήθος κόσμου από τον πολιτικό, επιχειρηματικό και αθλητικό χώρο βρέθηκαν στη Μητρόπολη για να αποτίσουν φόρο τιμής και να πουν το «τελευταίο αντίο» στον «Τυφώνα».

Στην Μητρόπολη βρέθηκε Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

 

Ο Προέδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος παρίσταται στην κηδεία του Θανάση Γιαννακόπουλου στην Μητρόπολη, Τρίτη 26 Μαρτίου 2019. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
  • Η αρχή έγινε νωρίς το πρωί με τον προπονητή των επιτυχιών του Παναθηναϊκού, Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, ο οποίος ταξίδεψε από την Τουρκία για να αποχαιρετήσει τον παράγοντα με τον οποίο πορεύθηκε στα 13 χρόνια θητείας του στην ομάδα.

Ακολούθησε η άφιξη του αρχηγού του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλη, αναγνωρίζοντας τα όσα έκανε η οικογένεια Γιαννακόπουλου στην καριέρα του και στην επιστροφή του στον Παναθηναϊκό μετά την άδοξη ολοκλήρωση της προσπάθειας του στο ΝΒΑ…

Ο Βασίλης Σπανούλης (Α) παρίσταται στην κηδεία του Θανάση Γιαννακόπουλου στην Μητρόπολη, Τρίτη 26 Μαρτίου 2019. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
  • Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εκπροσωπήθηκε από τον γενικό διευθυντή, Χρήστο Σταυρόπουλο, και τον τιμ μάνατζερ, Χρήστο Μπαφέ. Παρών και ο επίτιμος πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης.

Χειροκροτήματα ξέσπασαν από τον κόσμο, όταν αντιλήφθηκε τον «καπετάνιο», Γιώργο Βαρδινογιάννη.

Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης παρίσταται στην κηδεία του Θανάση Γιαννακόπουλου στην Μητρόπολη, Τρίτη 26 Μαρτίου 2019. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
  • Λίγο μετά τις 13:30 κατέφθασε σύσσωμη η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, ενώ είχε προηγηθεί η άφιξη παικτών και προπονητών που έχουν θητεύσει στον Παναθηναϊκό, όπως οι Αργύρης Πεδουλάκης, Ντέγιαν Τομάσεβιτς, Ιμπραήμ Κουτλουάι, Τσάβι Πασκουάλ, Δημήτρη Διαμαντίδης, Δημήτρης Ιτούδης, Αποστολος Κόντος.

Στις 14:00 αφίχθη και ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, για να ακολουθήσει ο «ισχυρός άνδρας» της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης.

Λίγα λεπτά αργότερα εμφανιζόταν στη Μητρόπολη Αθηνών, μηχανοκίνητη πορεία, φωνάζοντας το σύνθημα: «Κι αν έφυγαν ο Παύλος κι ο Θανάσης, και πέταξαν ψηλά στον ουρανό, δεν θα ξεχάσω τι μου χάρισαν ποτέ μου, γι αυτό και εγώ θα τραγουδώ».

 

Φίλαθλοι του Παναθηναϊκού κρατούν ένα μεγάλο πανό με το όνομα του κατά τη διάρκεια της κηδείας του Θανάση Γιαννακόπουλου στην Μητρόπολη, Τρίτη 26 Μαρτίου 2019. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

26/03/2019 14:44
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

 

Το ύστατε χαίρε σήμερα στον Θανάση Γιαννακόπουλο: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: