Στο Λονδίνο ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας: Αύριο στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ




Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, συνοδευόμενος από τη σύζυγο του κα Άντρη Αναστασιάδη, έφθασε το απόγευμα στο Λονδίνο, όπου απόψε θα έχει συνάντηση με μέλη της κυπριακής παροικίας.

Αύριο, 4 Μαρτίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παραστεί σε τιμητική εκδήλωση που διοργανώνει το Παλάτι του Μπάκιγχαμ, στο πλαίσιο της Κοινοπολιτείας, με τίτλο «Εορτασμός για την Κύπρο».

Η εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Παλάτι, εκτός της ειδικής τελετής κατά την οποία θα απευθύνει χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος, περιλαμβάνει έκθεση με αρχαιολογικά αντικείμενα από την Κύπρο, έκθεση με παλιούς αυθεντικούς χάρτες της Κύπρου, καθώς και θεματική έκθεση σχετικά με την πανεπιστημιακή και ακαδημαϊκή συνεργασία.

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει συνάντηση στις 5 Μαρτίου με τον Πρίγκιπα της Ουαλίας, Κάρολο και με τον Δούκα του Κέιμπριτζ, Γουίλιαμ, ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας θα έχει συνάντηση με την Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου κα Τερέζα Μέι.

Στις 6 Μαρτίου ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα συναντηθεί με τη Βασίλισσα Ελισάβετ Β’.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνοδεύουν στο Λονδίνο Υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Πρόδρομος Προδρόμου και ο Επίτροπος Προεδρίας κ. Φώτης Φωτίου.

Ο Αυξεντίου μας δείχνει πού να κατευθυνθούμε για να ζήσουμε ελεύθερα και με αξιοπρέπεια…

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: