Στο 0-0 στα Πηγάδια Ξάνθη και Αστέρας Τρίπολης: Χωρίς φάσεις και με αρκετές κίτρινες το ματς




Χωρίς γκολ, καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, αλλά με αρκετές κίτρινες κάρτες, νεύρα και μαχητικότητα στο χώρο του κέντρου, έληξε το ματς στα Πηγάδια μεταξύ της Ξάνθης και τους Αστέρα Τρίπολης (0-0), για την 24η αγωνιστική της Super League. Να σημειωθεί πως στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα της Τρίπολης αγωνίστηκε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μπελόκ.

  • Στο πρώτο ημίχρονο η Ξάνθη έχασε την καλύτερη ευκαιρία στο 28′, όταν ο Μπαριέντος τροφοδότησε τον Γέντρισεκ, εκείνος γύρισε ωραία, σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ! Η ακριτική ομάδα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά χωρίς έμπνευση, δεν δημιουργούσε πολλά προβλήματα στην άμυνα του Αστέρα.

Το ίδιο σκηνικό και στην επανάληψη, με τη Ξάνθη να πιέζει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, όπως και οι όποιες ξαφνικές αντεπιθέσεις του Αστέρα. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, λόγω της αποβολής του Μπελόκ (δεύτερη κίτρινη), για μαρκάρισμα πάνω στον Μπαριέντος, η Ξάνθη πίεσε περισσότερο, αλλά και πάλι χωρίς ουσία.

  • Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Γεώργιος Τζοβάρας (Φθιώτιδας) έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Καντά, Ντουρίτσκοβιτς, Καμαρά, Γέντρισεκ, – Πασαλίδη, Μπελόκ, Βαλιέντε, Κυριακόπουλο, Παπαδόπουλο.

Οι συνθέσεις:

Ξάνθη (Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Σαρπόνγκ (46′ Μπρίτο), Κασάδο, Μπαριέντος (82′ Ντε Αμορίμ), Αλμέιδα, Ντουρίτσκοβιτς, Λισγάρας, Καμαρά, Καντά (58′ Κοβάτσεβιτς), Γέντρισεκ, Μπαξεβανίδης.

Αστέρας Τρίπολης (Παράσχος): Παπαδόπουλος, Βλάχος, Πασαλίδης, Κυριακόπουλος, Ιγκλέσιας, Μπέλοκ, Βαλιέντε, Φερνάντεζ (80′ Τασουλής), Καλτσάς (86′ Χριστόπουλος), Αραβίδης (57′ Ρόλε), Μανιάς.

09/03/2019 17:57
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

 

«Ίδρωσε» ο Προμηθέας και χρειάστηκε παράταση απέναντι στο Ρέθυμνο για τη νίκη, με 86-81

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: