«Σε κάθε ματς εντός ή εκτός, έχουμε στόχο τη νίκη», δήλωσε ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας




Με στόχο τη νίκη θα παραταχθεί η Εθνική Ελλάδας στο σημερινό (26/3) παιχνίδι με την Βοσνία

για την 2η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020. Ο Αγγελος Αναστασιάδης απέφυγε να μιλήσει για τη βασική ενδεκάδα, αλλά ξεκαθάρισε ότι θα περιμένει τον Παπασταθόπουλο έως την τελευταία στιγμή:

«Εμείς σε κάθε ματς εντός ή εκτός έχουμε στόχο τη νίκη. Όχι μόνο σε αυτό το ματς. Σε όλα. Αυτή είναι η φιλοσοφία της ομάδας. Η Βοσνία είναι μέσα στους διεκδικητές. Έχει μία πληθώρα καλών παικτών. Γι’ αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία για εμάς το αυριανό ματς».

Για το γεγονός ότι είναι Έλληνας τεχνικός στον πάγκο: Μετά από πολλά χρόνια είναι ένας Έλληνας στο τιμόνι της Εθνικής. Η ευθύνη είναι πολύ μεγάλη. Εάν επιτευχθεί ο στόχος της πρόκρισης θα έχει πολύ μεγάλη σημασία για εμάς.

Για τον Ντουρμισάι: Έχουμε περιθώριο μέχρι το βράδυ και εάν πάρουμε το ΟΚ απο UEFA / FIFA όλα θα δρομολογηθούν για να είναι στην ομάδα. Εμείς έχουμε κάνει ότι έπρεπε.

Για την πρόκριση: Πιστεύω ότι θα παίζεται μέχρι τελευταία αγωνιστική. Αυτή είναι η σκέψη η δική μου. Όλα τα ματς είναι πολύ κρίσιμα. Όλα τα ματς είναι τρεις πόντοι. Δεν σημαίνει ότι εάν έχουμε ένα άσχημο αποτέλεσμα θα έχουν τελειώσει όλα. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά. Το αποτέλεσμα άλλος το αποφασίζει. Ο Θεός. Άλλη φορά είσαι καλός και χάνεις. Άλλη φορά είσαι κακός και κερδίζεις. Έχει σημασία το πως θα σταθούμε εμείς.

Για την 11άδα και τον Σωκράτη: Με τον Σωκράτη θα περιμένουμε μέχρι τελευταία στιγμή. Έχει βελτίωση. Περιμένω για αύριο το ΟΚ. Όσον αφορά στο ποιοι θα παίξουν. Καλά κάνετε και ρωτάτε αλλά δεν το γνωρίζω.

Mε το…δεξί στα προκριματικά του EURO 2020 η Γερμανία: Νίκησε την Ολλανδία στο 90′

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: