Η 22χρονη Αλεξία Κατερίνα Βολωνάκη, μεταπτυχιακή φοιτήτρια Κλινικής Ψυχολογίας στο St. John’s University, με καταγωγή από τη Ρόδο, αναδείχθηκε “Μις Ανεξαρτησία” για το 2019. Πηγή φωτογραφίας: greeknewsonline.com

Ροδίτισσα φοιτήτρια η φετινή «Μις Ελληνική Ανεξαρτησία», στο διαγωνισμό της Ομοσπονδίας

Η 22χρονη Αλεξία Κατερίνα Βολωνάκη, μεταπτυχιακή φοιτήτρια Κλινικής Ψυχολογίας στο St. John’s University, με καταγωγή από τη Ρόδο, αναδείχθηκε “Μις Ανεξαρτησία” για το 2019, κατά τον ετήσιο διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 16 Μαρτίου στο Σταθάκειο Κέντρο στην Αστόρια, σύμφωνα με το greeknewsonline.com.

  • Τον ετήσιο διαγωνισμό διοργανώνει από τα τέλη της δεκαετίας του ’50 η Πολιτιστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.
  • Τον τίτλο διεκδίκησαν φέτος 5 υποψήφιες, οι οποίες κλήθηκαν να απαντήσουν σε τρεις ερωτήσεις (Ιστορίας, Θρησκευτικών και Κρίσεως), ενώ βαθμολογήθηκαν και για την παρουσία -εμφάνισή τους. Κάθε κατηγορία περιελάμβανε τρεις ερωτήσεις και οι υποψήφιες αν δε γνώριζαν την απάντηση στην πρώτη είχαν τη δυνατότητα να επιλέξουν την επόμενη ερώτηση.

“Είμαι πολύ χαρούμενη και νιώθω ιδιαίτερα ευλογημένη. Δεν το περίμενα. Είμαι πολύ υπερήφανη που είμαι Ελληνίδα και εύχομαι να έχουμε έναν καλό χρόνο μαζί με όλα τα κορίτσια”, δήλωσε στη Greek News αμέσως μετά την στέψη της από την Μις Ελληνική Ανεξαρτησία για το 2018, Αννα Μαρία Φάζιο και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης, Κλεάνθη Μεϊμάρογλου. Οπως ανέφερε, από μικρή ονειρευόταν να παρελάσει με το άρμα της Μις Ανεξαρτησίας και μεγαλώνοντας μακριά από την καρδιά του Ελληνισμού, την Αστόρια, ανυπομονούσε κάθε χρόνο για την παρέλαση στην οποία συμμετείχε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό.

ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

«Βουράτε Γειτόνοι» στη Νέα Υόρκη: Προβλήθηκε η εξαίρετη ταινία στο Κουίνς και Μανχάταν

Be the first to comment on "Ροδίτισσα φοιτήτρια η φετινή «Μις Ελληνική Ανεξαρτησία», στο διαγωνισμό της Ομοσπονδίας"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*