“Συντηρητικό, λαϊκίστικο και αναχρονιστικό” κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζει η Κεφαλογιάννη




«Οι κινήσεις πρόκλησης εντυπωσιασμού από πλευράς του πρωθυπουργού δεν εμπεριέχουν καμία πολιτική δυναμική, δεν έχουν την ελάχιστη κοινωνική αναφορά. Πρόκειται για μεταγραφές προσώπων στο σχέδιο του κ. Τσίπρα να μετατρέψει το κόμμα του από Συνασπισμό της Αριστεράς σε Συνασπισμό εξουσίας» τονίζει σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Έθνος» η βουλευτής της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη σχολιάζοντας το άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ στην κεντροαριστερά.

«Στηρίζεται σε μια κοινοβουλευτική πλειοψηφία ατάκτων από την Αριστερά, την ακροδεξιά, τους λαϊκιστές. Η συγκολλητική ουσία όλων αυτών δεν είναι παρά η «καρέκλα». Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ό,τι πιο συντηρητικό, λαϊκίστικο και αναχρονιστικό. Συμπυκνώνει όλα τα δεινά της Μεταπολίτευσης» προσθέτει.

Υποστηρίζει ότι «ο κ. Τσίπρας επιθυμεί την κονιορτοποίηση του πολιτικού συστήματος προκειμένου να μπορεί να ελέγξει τις εξελίξεις. Το επιχείρησε έναντι της ΝΔ με τις «Πρέσπες» και του γύρισε μπούμερανγκ» σημειώνει. Η κ. Κεφαλογιάννη εκφράζει την αισιοδοξία της για την εκλογική επίδοση της ΝΔ και δηλώνει ότι η κυβέρνηση της ΝΔ θα αναζητήσει ευρύτερες πολιτικές συναινέσεις για τις μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη η χώρα. Σε ερώτηση για τη μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων τονίζει ότι η ΝΔ δεν θα συρθεί πίσω από τις εξελίξεις. «Θα έχουμε την ιδιοκτησία των μεταρρυθμίσεων. Και η ανάπτυξη που θα έρθει ως αποτέλεσμα αυτών θα μας δώσει σε δεύτερο χρόνο τη δυνατότητα και την αξιοπιστία που απαιτείται για να ξανασυζητήσουμε ανοιχτά ζητήματα όπως είναι τα πολύ υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα».-

03/03/2019 17:35
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Προχωρούμε χωρίς ιδεοληψίες, χωρίς ασυδοσία της αγοράς, δήλωσε η Φώφη Γεννηματά

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: