Πυρ ομαδόν κατά της κυβέρνησης από ΝΔ για τις υποθέσεις Βαξεβάνη και Novartis




«Μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος κατά του κ. Βαξεβάνη για παράνομες ηχογραφήσεις, θα αναμένουμε με ενδιαφέρον την απολογία του αγαπημένου δημοσιογράφου του Μαξίμου για τις παρακρατικές μεθόδους που χρησιμοποιεί», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

  • Η Πειραιώς προσθέτει: «Ισως να επικαλεστεί και αυτός το «δυνατό μνημονικό» που του επιτρεπει να θυμάται τα πάντα απ´ έξω, όπως μας είπε και ο έτερος αγαπημένος του Μαξίμου κ. Πολάκης στην πρόσφατη συνομιλία του με τον κ. Στουρνάρα».

Η ΝΔ ζητά εξηγήσεις και για την υπόθεση Novartis

«Η κυβέρνηση οφείλει άμεσα να δώσει εξηγήσεις για τις αποκαλύψεις των τελευταίων ωρών: Αληθεύει ή όχι ότι ο Εισαγγελέας κ. Πεπόνης διέταξε έρευνα εναντίον της κυρίας Τουλουπάκη για τους χειρισμούς της στην υπόθεση Novartis; Κι αν ευσταθεί, πώς είναι δυνατόν η κυρία Τουλουπάκη να παραμένει στη θέση της; Αληθεύει ή όχι ότι το πόρισμα των 3.000 σελίδων που παραδόθηκε στην κυρία Παπασπύρου δεν έχει κανένα στοιχείο για τα πολιτικά πρόσωπα που ερευνώνται εδώ και ενάμιση χρόνο;», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Η Πειραιώς προσθέτει πως «η κυβέρνηση δεν μπορεί άλλο να κρύβεται» και προσθέτει: «Θέλει δεν θέλει η σκευωρία που έστησε για να συκοφαντήσει ακόμη και πρώην πρωθυπουργούς θα αποκαλυφθεί με κάθε λεπτομέρεια».

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο Πάιατ στηρίζει Ελλάδα: Βλέπει έναν ευρωπαϊκό κόμβο-κλειδί για διαφοροποίηση πηγών ενέργειας

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: