Ποδηλατάδα στην “καρδιά” του κάμπου της Βέροιας, με τις ανθισμένες ροδακινιές (video)




Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου, πολύ καλή διάθεση και καλοκαιρινό καιρό, διεξήχθη το πρωί της Κυριακής 17 Μαρτίου 2019 η ποδηλατάδα στις Ανθισμένες Ροδακινιές, που διοργανώνει για τρίτη χρονιά ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας, γράφει ο veriotis.gr.

Μια βόλτα με ποδήλατα στην καρδιά του κάμπου της Βέροιας, που την εποχή αυτή μεταμορφώνεται σε μια απέραντη ροζ θάλασσα.

Η εκκίνηση δόθηκε από το πάρκο της Ελιάς, με ποδηλάτες κάθε ηλικίας, να ακολουθούν μια διαδρομή 17 χιλιομέτρων ανάμεσα στις χιλιάδες ανθισμένες ροδακινιές. Για τους πιο απαιτητικούς, υπήρχε και ειδική διαδρομή συνολικού μήκους 47 χιλιομέτρων, κατά μήκος του Αλιάκμονα.

Φέτος, για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε και πεζοπορία στις ανθισμένες ροδακινιές, με συμμετοχή δεκάδων περιπατητών, που απόλαυσαν μια όμορφη διαδρομή, βγάζοντας πολλές φωτογραφίες. Και τα δυο γκρουπ, έκαναν μια στάση για νερό και κολατσιό, οι ποδηλάτες στην Άμμο και οι περιπατητές στις Σαραντόβρυσσες, πριν πάρουν το δρόμο της επιστροφής.

Σημαντική ήταν και η υποστήριξη και συμβολή της Τροχαίας Βέροιας στην ομαλή διεξαγωγή της δράσης, συνοδεύοντας με ασφάλεια τους ποδηλάτες και τους περιπατητές εντός και εκτός πόλης. Και του χρόνου!

ΠΗΓΗ: veriotis.gr

Ανέβηκε 32 θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη ο Τομέας Ανθρωπιστικών Σπουδών του ΕΚΠΑ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: