Περισσότερα από 600 δέντρα φυτεύτηκαν στον Κόλπο των Κοραλλίων, με τη συμμετοχή του ΥΠΟΙΚ




Σε δεντροφύτευση η οποία πραγματοποιήθηκε στον Κόλπο των Κοραλλίων συμμετείχε ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης.

  • Σε χαιρετισμό του στην σημερινή εκδήλωση δεντροφύτευσης που διοργανώθηκε στην περιοχή του Κόλπου των Κοραλλίων και που φυτεύτηκαν πέραν των 600 δέντρων, από τον όμιλο εταιριών Λεπτός, ο κ. Γεωργιάδης, ανέφερε πως μέσα από την συμβολή τέτοιων ομίλων, καταφέραμε να είμαστε ως χώρα και ως οικονομία, σε ένα πολύ πολύ καλύτερο δρόμο με ευνοϊκές προοπτικές.

Η σημερινή εκδήλωση είπε αναδεικνύει την αγάπη του κ. Λεπτού για την κυπριακή φύση . Καθώς συνέχισε, ο όμιλος ετοιμάζεται να γιορτάσει τα 60χρονα δεν θα μπορούσα να φανταστώ μια πιο κατάλληλη εκδήλωση από την σημερινή, όπως αυτή, της δεντροφύτευσης.

  • Εξάλλου στον δικό του χαιρετισμό ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Ομίλου Μιχαλάκης Λεπτός ανέφερε πως η παρουσία του Υπουργού Οικονομικών επιβεβαιώνει το ιδιαίτερο ενδιαφέρον τόσο του ιδίου όσο και της Πολιτείας για την αναβάθμιση του φυσικού περιβάλλοντος μέσα στα πλαίσια της ορθολογικής ανάπτυξης.

Μεταξύ άλλων, είπε ότι στο πλαίσιο δεντροφυτεύσεων που έγιναν σε τακτά διαστήματα από το 1980 σε έργα του ομίλου έχουν φυτευτεί πέραν των 50 χιλιάδων δέντρων.

Πριν τη δεντροφύτευση τελέστηκε επίσης αγιασμός από τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο Β`.

ΚΥΠΕ – Κική Περικλέους
ΚΥΠΡΟΣ/Πάφος
24/03/2019 15:22C  

Η ενότητα και η ομοψυχία τα μεγάλα όπλα του Ελληνισμού, το μήνυμα Χαμπιαούρη

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: