«Ου φονεύσεις»: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο




Απόψε στο Ου φονεύσεις στις 23.15 στο OPEN, μια συγκλονιστική ιστορία που περιγράφει πως οι κάτοικοι μια συνοικίας πήραν το νόμο στα χέρια τους.Σε μια γειτονιά της Αθήνας τα κρούσματα ληστειών στα σπίτια έχουν θορυβήσει τους κατοίκους. Είναι το κεντρικό και καθημερινό θέμα συζήτησης στο καφενείο που διατηρεί ο 60χρονος Παναγιώτης με την 55χρονη γυναίκα του την Τασία. Το ζευγάρι έχει κι ένα γιο, τον Μιχάλη. Στο τελευταίο κρούσμα ληστείας στη γειτονιά, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού σκοτώνει τον δράστη και συλλαμβάνεται.

Το γεγονός όμως δεν αποθαρρύνει όσους είναι αποφασισμένοι να προφυλάξουν την περιουσία και τη ζωή τους με κάθε τρόπο. Ανάμεσά τους και ο Παναγιώτης παρά τις αντιρρήσεις της γυναίκας του και του γιου του. Στη γειτονιά, οι πολίτες παίρνουν το νόμο στα χέρια τους και η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου.

 ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: ΑΡΓΥΡΗΣ ΞΑΦΗΣ,ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΡΤΗ,ΣΤΑΘΗΣ ΚΟΪΚΑΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΙΝΑΣ,ΕΡΣΗ ΜΑΛΙΚΕΝΤΖΟΥ,ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΤΑΛΟΠΟΥΛΟΣ,ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΥΞΕΣ,ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΤΣΑΚΟΥΤΣΑΣ,ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ,ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ,ΗΛΙΑΝΝΑ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ,ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΙΧΑΣ,ΚΑΤΙΑ ΣΠΕΡΕΛΑΚΗ

 

ΣΕΝΑΡΙΟ :                               Βασίλης Ρίσβας – Δήμητρα Σακαλή

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:                          Κατερίνα Φιλιώτου

ΣΚΗΝΟΘΕΤΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ:  Πάνος Κοκκινόπουλος

ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ:                           Μπέση Βουδούρη

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: