Ο πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου σήμερα είναι ένας Έλληνας: Απλά δεν μπήκε στο αεροπλάνο!




Μια ακόμη αεροπορική τραγωδία που συγκλόνισε τον κόσμο νωρίς το πρωί της Κυριακής. Μια τραγωδία που «κρύβει» μια απίστευτη ιστορία, ένα συγκλονιστικό παιχνίδι της μοίρας, στο οποίο πρωταγωνιστεί ένας Έλληνας, γράφει το ΕΘΝΟΣ στην ιστοσελίδα του.

Είναι ο κ. Αντώνης Μαυρόπουλος, ο οποίος είναι πρόεδρος της Παγκόσμιας Ένωσης Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων. Και ο οποίος μόλις για λίγα λεπτά δεν μπήκε στη μοιραία πτήση, με την όλη ιστορία να θυμίζει πραγματικά σενάριο ταινίας.

Ο κ. Μαυρόπουλος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και τόνισε πως δύο ήταν οι λόγοι για τους οποίους δεν μπήκε στην πτήση που λίγα λεπτά μετά έμελλε να συντριβεί.

«Πρώτον, τη βαλίτσα μου την είχα μαζί μου, επομένως δεν ήταν αναγκασμένοι να με περιμένουν.

Δεύτερον, ενώ το προηγούμενο αεροπλάνο έφτασε στην ώρα του, ο υπεύθυνος που θα με παραλάμβανε για να με πάει στην πτήση που θα έφευγε, άργησε να εμφανιστεί πέντε λεπτά με αποτέλεσμα εγώ να φύγω και να μη με βρει.

Αν είχα δώσει τη βαλίτσα μου ή αν με έβρισκε ο υπεύθυνος, εγώ θα έμπαινα στην πτήση. Έφτασα στην πόρτα δύο λεπτά αφότου είχε κλείσει. Τους έβλεπα να μπαίνουν μέσα, είχα και νεύρα που δεν με άφηναν να μπω»!

Στην συνέχεια τονίζει: «Οι άνθρωποι μου έβγαλαν ένα εισιτήριο για να φύγω 3 ώρες αργότερα και μου είπαν στην επιβίβαση ότι δεν μπορείτε να επιβιβαστείτε γιατί ήσασταν ο μόνος άνθρωπος που δεν επιβιβάστηκε στην προηγούμενη πτήση που αγνοείται! Και με κρατήσανε ως πιθανό ύποπτο! Αλλά επειδή είχα τη βαλίτσα μου μαζί δεν υπήρχε κάποια λογική σύνδεση και μετά από μια ψευτο-ανάκριση με άφησαν.

Ο ίδιος τονίζει ακόμη πως έχασε γνωστούς από τη συντριβή του αεροσκάφους, ενώ έκλεισε την επικοινωνία του με ένα συγκλονιστικό μήνυμα ζωής:

«Είναι μια από τις στιγμές στη ζωή που αλλάζει η οπτική για τη ζωή… Συνειδητοποιείς ότι η ζωή μας κρέμεται από αδιόρατα νηματάκια, που τα καταλαβαίνεις όταν σπάσουν».

Κλείνοντας, τόνισε: «Θέλω να στείλω πολλά φιλιά στη γυναίκα μου, τη μητέρα μου και την κόρη μου».

Τι έγραψε στο Facebook ο τυχερός Αντώνης Μαυρόπουλος: “Ήταν η τυχερή μου μέρα”…

Ψάχνουν τα αίτια της τραγωδίας: Καινούργιο το αεροσκάφος, άδεια επιστροφής ζήτησε ο πιλότος

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: