Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Αρμάνι Μιλάνο για την Ευρωλίγκα




Ανοίγει σήμερα με πέντε αγώνες η αυλαία της 26ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, με το ελληνικό και κυπριακό ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στον εκτός έδρα αγώνα του Ολυμπιακού με το Μιλάνο.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 21:45.

Το Μιλάνο «έχει γεμάτο ρόστερ, με επιθετική ικανότητα και έμπειρους παίκτες», σχολίασε ο προπονητής των “ερυθρολεύκων”, Ντέιβιντ Μπλατ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Ολυμπιακού.

«Είναι μια ομάδα που κατά διαστήματα έχει κάνει σπουδαίες εμφανίσεις φέτος. Εμείς θα πρέπει να πάμε εκεί και να κάνουμε πραγματικά εξαιρετικό παιχνίδι αμυντικά. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στις λεπτομέρειες και την ίδια ώρα, όπως κάναμε στον τελευταίο μας αγώνα, να μπορέσουμε μέσα από την καλή μας άμυνα να δημιουργήσουμε ευκαιρίες στην επίθεση. Θα πρέπει να ανταγωνιστούμε σε πολύ υψηλό επίπεδο για να μπορέσουμε να κερδίσουμε», πρόσθεσε.

Σε ερώτηση αν θα προσπαθήσει ο Ολυμπιακός να πάει το παιχνίδι σε γρήγορο ρυθμό, ο Ντέιβιντ Μπλατ απάντησε: «Προφανώς στα καλά μας παιχνίδια παίξαμε με υψηλό ρυθμό. Αλλά πάμε στην έδρα τους και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όσον αφορά στον ρυθμό που θα προσπαθήσουν να επιβάλλουν και πως θα το `γυρίσουμε` αυτό προς όφελός μας».

Σήμερα θα διεξαχθούν, επίσης, οι αγώνες Κίμκι – Ρεάλ Μαδρίτης, Ζαλγκίρις Κάουνας- Μπάγερν, Μακάμπι Τελ Αβίβ – Αναντολού Εφές, Γκραν Κανάρια – Νταρουσάφακα.

 

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία
14/03/2019 09:33 

 

Την Κυριακή στη Μελβούρνη η έναρξη της νέας σεζόν για τη Formula 1: Τι αλλάζει φέτος

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: