Ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει απόψε με το “Αλ Τσαντίρι Νιους”, στις 9 μ.μ., στο OPEN




Ο ανατρεπτικός Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει στο τηλεοπτικό κοινό σήμερα στις 21:00 με ένα ανανεωμένο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» στο Open TV, σχολιάζοντας με τον μοναδικό σατιρικό του τρόπο την επικαιρότητα.

Η εκπομπή που έχει αγαπηθεί από τον κόσμο, όλα αυτά τα χρόνια, επιστρέφει ανανεωμένη και φυσικά με νέο εντυπωσιακό σήμα αρχής. Η απόφαση για την επάνοδο του Λάκη στην τηλεόραση µε εκποµπή σάτιρας φαίνεται ότι υπαγορεύτηκε και από την έντονη πολιτική επικαιρότητα σε όλα τα επίπεδα. Επί σκηνής µαζί με τον παρουσιαστή θα εναλλάσσονται εκλεκτοί συνάδελφοί του, µε τους οποίους είχε συνεργαστεί στο παρελθόν.

Το κανάλι της Παιανίας µε το «Αλ Τσαντίρι» ξαναβάζει στο τηλεοπτικό κάδρο την (πολιτική) σάτιρα για δύο ώρες (21:00 – 23:00), ένα είδος προγράµµατος που απουσίαζε για αρκετό διάστηµα από την ελληνική τηλεόραση, ενώ στη συνέχεια τη «σκυτάλη» θα παίρνει για μία ώρα (23:00 – 00:00) το μουσικό «Αλ Σιχτίρι» ποδαρικό στο οποίο θα κάνει απόψε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Ωστόσο, λίγες μέρες πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα, ο Λάκης Λαζόπουλος βρέθηκε στην πρωινή εκπομπή του Open TV, «Ώρα Ελλάδος 7:00» και μίλησε στον δημοσιογράφο Γιάννη Σαραντάκο. Στην ερώτηση για το τι θα παρουσιάσει στο νέο «Αλ Τσαντίρι», ο Λάκης Λαζόπουλος απάντησε: «Μετά από μία απουσία δύο ετών νομίζω ότι ο καθένας είναι σε μία άλλη φάση. Νομίζω ότι αυτό θα καταγραφεί, η διάθεσή μου στο τώρα. Δεν έχω υπολογίσει τι να κάνω… έχω στο κεφάλι μου ότι πρέπει να λέω αυτό που σκέφτομαι».

Σχετικά με το αν θα έχει η εκπομπή μόνο ψυχαγωγικό ή και ενημερωτικό χαρακτήρα, υποστήριξε ότι «με τα χρόνια σίγουρα δεν μου έχει προστεθεί χαζομάρα. Να βγω δηλαδή με μία χαζή χαρά σαν να μην ξέρω τι γίνεται έξω στον κόσμο. Η εποχή δεν έχει αυτό το βάρος που είχε στο παρελθόν. Τα προβλήματα τα έχει τα ίδια, το βάρος των προβλημάτων δεν είναι ίδιο. Τι σημαίνει αυτό; Ότι υπάρχει το περιθώριο να ανοίξει λίγο η διάθεση. Αν δεις σήμερα η πορεία των ανθρώπων είναι μία ημέρα κέφι και τρεις μέρες βύθιση».

Για το αποτύπωμα της κρίσης στον ελληνικό λαό, ο κ. Λαζόπουλος υποστήριξε ότι «όλη αυτή η κατάσταση μίας δανεική ζωής τούς προσφέρθηκε πριν την κρίση και μετά τους την έβγαλαν ξινή. Σε έβαλαν να ονειρεύεσαι κάτι, θεώρησες δεδομένο το όνειρο, ότι αυτό θα γίνει, και ξαφνικά άρχισαν να αρπάζουν το όνειρο του καθενός και ο καθένας ό,τι μπορούσε να μαζέψει μάζεψε. Και τώρα αυτή η συνεχής υπερφορολόγηση και το κάθε μέρα χαρτιά… όπου θα αρχίσουν οι Έλληνες να κοιμούνται κιόλας με τους λογιστές, όλο αυτό είναι ασφυκτικό».

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός καλεσμένος του Λάκη Λαζόπουλου στην πρεμιέρα του Αλ Σιχτίρι

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: