Ο δωδέκατος κύκλος των Criminal Minds σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση στο OPEN




Ο συγκλονιστικός 12ος κύκλος της σειράς-φαινόμενο “Criminal Minds” έρχεται στο Open σε  Α’ αποκλειστική τηλεοπτική μετάδοση και κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 27 Μαρτίου στις 23:00.

Η θρυλική ομάδα των επίλεκτων ψυχολόγων του FBI επιστρέφει, προσπαθώντας να διαβάσει το μυαλό των πιο επικίνδυνων εγκληματιών, στα νέα επεισόδια της πολυβραβευμένης σειράς.

Δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα, αν γνωρίζεις καλά την ανθρώπινη φύση… Και για τα μέλη της BAU, της επίλεκτης ομάδας ψυχολόγων του FBI, η ανθρώπινη φύση είναι η ειδικότητά τους. Σύγχρονοι, δαιμόνια έξυπνοι, με χιούμορ και αστραπιαία αντανακλαστικά, έχουν ένα σπάνιο χάρισμα: «διαβάζουν» τις σκέψεις ακόμα και των πιο παρανοϊκών δολοφόνων, προβλέποντας τις επόμενες κινήσεις τους. Ο καθένας χρησιμοποιεί τις ξεχωριστές του γνώσεις για έναν κοινό σκοπό: να σκιαγραφήσουν το ψυχολογικό προφίλ του δράστη και να τον προλάβουν προτού ξαναχτυπήσει…

O συναρπαστικός 12ος κύκλος της αστυνομικής σειράς θα τους αλλάξει, θα τους στοιχειώσει και θα φέρει την απόλυτη ανατροπή.  Στο σημείο αυτό οι ήρωες βρίσκονται σε ένα κομβικό σημείο με τον καθένα να περνά και μία διαφορετική δοκιμασία. Σε αυτόν τον κύκλο όλα κρέμονται από μία κλωστή. Φιλίες και σχέσεις χρόνων θα δοκιμαστούν. Ο Ρίντ βρίσκεται σε μία πολύ δύσκολη φάση της ζωής του, αφού εκτός από τα γνωστά ζητήματα με τη μητέρα του πρέπει να περάσει και μία από τις μεγαλύτερες δοκιμασίες που έχει αντιμετωπίσει ποτέ. Η Τζέι- Τζέι  αρχίζει να συνειδητοποιεί τις θυσίες που πρέπει να κάνει σε προσωπικό επίπεδο για να είναι μέλος αυτής της ομάδας και αρχίζει να αμφισβητεί το κατά πόσο αυτή η δουλειά όντως της ταιριάζει. Ο Ρόσι αναγκάζεται για ακόμα μία φορά να ηγηθεί της ομάδας ενώ στον Χότσνερ έχει ανατεθεί μία σημαντική αποστολή. Οι Λούις και Αλέβερεζ προσπαθούν να προσαρμοστούν στην ομάδα και η Γκαρσία ακόμα προσπαθεί να ξεπεράσει το γεγονός πως ο Μόργκαν δεν είναι μαζί τους, μια απουσία που θα αλλάξει πολύ τη συμπεριφορά της σε αυτόν τον κύκλο.

 

 

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: