Με Μέσι και Σουάρες “κατεβαίνει” η Μπαρτσελόνα στο ντέρμπι με την Εσπανιόλ




Στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για το αυριανό (30/3) τοπικό ντέρμπι της Μπαρτσελόνα με την Εσπανιόλ, τέθηκαν τόσο ο Λιονέλ Μέσι, όσο και ο Λουίς Σουάρες, καθώς ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπιζαν.

  • Ο Αργεντινός σταρ αισθανόταν κάποιες ενοχλήσεις στη βουβωνική χώρα και για το λόγο αυτό αποχώρησε από την εθνική του ομάδα μετά το φιλικό με τη Βενεζουέλα. Όπως εξήγησε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο Μέσι ταλαιπωρείται από τις ενοχλήσεις αυτές εδώ και μήνες («πριν τα Χριστούγεννα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βάσκος τεχνικός), αλλά καταφέρνει και διαχειρίζεται την κατάσταση με ειδικό πρόγραμμα, το οποίο ακολούθησε και τις ημέρες που βρισκόταν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αργεντινής.

Σε ό,τι αφορά τον Σουάρες, είχε τραυματιστεί στον αστράγαλο στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τη Μπέτις, πριν τη διακοπή του ισπανικού πρωταθλήματος, και δεν ακολούθησε την αποστολή της εθνικής Ουρουγουάης στην Κίνα για το τουρνουά «China Cup».

Εκτός πλάνων του Βαλβέρδε παραμένει ο Ουσμάν Ντεμπελέ, ο οποίος υπέστη θλάση πριν από περιπου δύο εβδομάδες και αναμένεται να επανέλθει σε 10-15 ημέρες.

29/03/2019 15:42
ΑΠΕ-ΜΠΕ, Γαλ. πρακτ.
Βαρκελόνη, Ισπανία

 

Έφυγε από την ζωή ο βετεράνος αμυντικός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τάτσης

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: