Με εντυπωσίασε ο Τσιτσιπάς όταν με κέρδισε στο Open της Αυστραλίας, δηλώνει ο Φέντερερ




O Ρότζερ Φέντερερ επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και προκρίθηκε στους «16» του Miami Open. Ο Ελβετός σούπερ σταρ επικράτησε του Σέρβου, Φιλίπ Κραϊνοβιτς, με 7-5, 6-3 και πήρε την πρόκριση για τον 4ο γύρο του τουρνουά.

Ο 37χρονος «βασιλιάς» και κάτοχος 20 Grand Slam τίτλων, μίλησε για τη νέα γενιά του τένις, αναφερόμενος, μεταξύ αυτών, και στον Στέφανο Τσιτσιπά:

  • «Φυσικά, ο Τσιτσιπάς είναι αυτός που με εντυπωσίασε φέτος, κερδίζοντας τον μεταξύ μας αγώνα στο open της Αυστραλίας. Επαιξε ένα τρομερό ματς για τέσσερα σετ. Τα έδινε όλα σε κάθε πόντο. Ήταν εντυπωσιακός. Βλέποντας επίσης τον Φέλιξ Οζέρ Αλιασίμ τις τελευταίες δυο εβδομάδες, αισθάνομαι όμορφα. Παίζει απίστευτο τένις. Προπονηθήκαμε μαζί στο Ντουμπάι και τον γνωρίζω πολύ καλά», τόνισε ο Ελβετός σταρ και συμπλήρωσε:

«Ο Μεντβέντεφ, με τον οποίο παίζω στον επόμενο γύρο, είναι φοβερός. Παίξαμε πέρυσι δυο φορές αντίπαλοι, στη Σαγκάη και στη Βασιλεία. Τέλος, ο Ντένις Σαποβάλοφ, έχει πολύ όμορφο τρόπο παιχνιδιού. Έχει τρομερά χτυπήματα και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στον καθένα. Θεωρώ πως είναι εξαιρετικός τενίστας. Υπάρχουν κι άλλα παιδιά, όμως αυτοί οι τέσσερις μπορούν να αποτελέσουν το Top4 του μέλλοντος.»

27/03/2019 11:45
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μαϊάμι, ΗΠΑ

Πρόωρος αποκλεισμός για τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Miami Open: Δεν τα κατάφερε για τους “8”

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: