Καταπολέμηση της μαφίας των φυλακών ζητά το υπ. Δικαιοσύνης: “Ντροπή” σχολιάζει η Ν.Δ.




Το υπουργείο Δικαιοσύνης σε ανακοίνωσή του για το «βίντεο από τον Κορυδαλλό» όπου καταγράφεται η δολοφονία Αλβανού κρατούμενου σημειώνει ότι το περιστατικό αφορά στα γεγονότα της 14ης Ιανουαρίου που ήδη διερευνώνται από ειδικό Εφέτη Ανακριτή και αποτελεί στοιχείο της σχετικής δικογραφίας.

Ακόμη, αναφέρει: «Σε ό,τι αφορά τη συγκεκριμένη υπόθεση είναι γνωστό ότι για πρώτη φορά τόσο η Δικαιοσύνη όσο και η κυβέρνηση κινήθηκαν με αποφασιστικότητα και ταχύτητα σε ένα θέμα που κανείς δεν τολμούσε να αγγίξει για χρόνια.

Την καταπολέμηση της μαφίας των φυλακών. Το αποτέλεσμα ήταν η αποκάλυψη ενός τεράστιου εγκληματικού κυκλώματος με το οποίο ουδείς τόλμησε να συγκρουστεί εκτός από τη σημερινή κυβέρνηση».

Δήλωση αν. Τομ. Δικαιοσύνης της Ν.Δ. κ. Κ. Καραγκούνη για τη δολοφονία στον Κορυδαλλό

Ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Δικαιοσύνης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, κ. Κ. Καραγκούνης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι εικόνες της στυγνής δολοφονίας στις φυλακές Κορυδαλλού είναι σοκαριστικές. Στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ θεωρείται πλέον φυσιολογικό οι κρατούμενοι όχι μόνο να διοργανώνουν πάρτυ, αλλά και να σκοτώνονται μεταξύ τους. Ντροπή».

31/03/2019
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Πορεία αντιεξουσιαστών στον Βόλο για να δοθεί και νέα, έβδομη, άδεια στον Κουφοντίνα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: