Η Ν.Δ. θα πετύχει αυτοδυναμία στις εθνικές εκλογές, υποστηρίζει ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος




Την εκτίμηση ότι η ΝΔ θα κερδίσει σε όλες τις κάλπες που θα στηθούν το 2019 και ότι στις εθνικές εκλογές θα πετύχει την αυτοδυναμία, εξέφρασε ο πρώην υπουργός της ΝΔ και υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, Θεόδωρος Ρουσόπουλος στην τηλεοπτική αντιπαράθεση του με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο, στην εκπομπή «Η επόμενη Μέρα» στην ΕΡΤ, με τον δημοσιογράφο Σεραφείμ Κοτρώτσο.

Σε μία έντονη συζήτηση ο κ. Ρουσόπουλος υποστήριξε ότι η οικονομία επιβραδύνθηκε επί των ημερών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ότι η κυβέρνηση συνομιλεί με την τρόικα, κάτι που σηματοδοτεί ότι δεν έχουμε βγει ουσιαστικά από τα μνημόνια. “Μετά από 4 χρόνια φτάσαμε να είμαστε εκεί που ήμασταν όταν έπεσε η κυβέρνηση Σαμαρά”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ρουσόπουλος.

Στο θέμα των προσλήψεων, παρά την εξαγγελία του κ. Μητσοτάκη για αναλογία ένα προς ένα ο κ. Ρουσόπουλος ανέφερε ότι στην υγεία και στην παιδεία η ΝΔ θα δώσει προτεραιότητα. Σημείωσε δε ότι την χώρα δεν θα την σώσει η πολιτική των επιδομάτων, γι αυτό και ο πρόεδρος της ΝΔ έχει δεσμευτεί ότι από τον πρώτο μήνα της διακυβέρνησής του θα μειώσει τους φορολογικούς συντελεστές. Στόχος είπε, είναι η προσέλκυση επενδύσεων, η βελτίωση του οικονομικού περιβάλλοντος, η δημιουργία θέσεων εργασίας, ενώ σε καμία περίπτωση δεν θα μειωθεί ο κατώτερος μισθός.

Για τα εκλογικά αποτελέσματα ο κ. Ρουσόπουλος ανέφερε ότι οι δημοσκοπήσεις οδηγούν στο συμπέρασμα της βέβαιης νίκης της ΝΔ σε όλες τις κάλπες, το εύρος της οποίας θα φανεί στις εκλογές. Πρόσθεσε ότι στις εθνικές εκλογές θα υπάρξει αυτοδυναμία της ΝΔ.

Επίθεση Γεωργιάδη στη Δούρου για διώξεις: Ο εισαγγελέας έκανε ό,τι ξέχασε η Παπασπύρου

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: