Η δυσπιστία των πολιτών, πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπισθεί, είπε ο Αναστασιάδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης εκφωνεί ομιλία σε ανοικτή συζήτηση για θέματα που αφορούν τους νέους, που διοργανώνει η Οργάνωση «Οξυγόνο», το Πανεπιστήμιο Κύπρο και ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου, με θέμα «Κατάσταση της Δημοκρατίας». Λευκωσία 14 Μαρτίου 2019. ΓΠΤ
Πρέπει να δούμε πώς αντιμετωπίζονται τα φαινόμενα που αυξάνουν τη δυσπιστία των πολιτών προς την πολιτική, δήλωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, προσερχόμενος σε εκδήλωση ανοικτής συζήτησης που ο οργανισμός «Οξυγόνο» συνδιοργάνωσε με το Πανεπιστήμιο Κύπρου και τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου, και σε παρατήρηση δημοσιογράφου ότι φαίνεται πως χάθηκε η εμπιστοσύνη του κόσμου στην πολιτική μετά τις λίστες με πολιτικά εκτεθειμένα πρόσωπα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι «σαν αποτέλεσμα συμπεριφορών μας, μιλάω γενικότερα, έχουμε μια μειωμένη εμπιστοσύνη από τους πολίτες, και δυστυχώς κάθε μέρα, είτε με την αμφισβήτηση θεσμών, είτε με τη σύγκρουση θεσμών, είτε με ενέργειες ή πράξεις από πλευράς του πολιτικού προσωπικού της χώρας αυτή η δυσπιστία αυξάνεται”.

“Θα πρέπει όλους να μας προβληματίσει και να δούμε πώς αντιμετωπίζονται αυτά τα φαινόμενα που συνεπώς απωθούν τον κόσμο από την ενεργό εμπλοκή, είτε (τον απωθούν λόγω) περιφρόνησης», σημείωσε.

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 14/03/2019 20:20

Καμία πρόοδος για τους αγνοούμενους χωρίς συνεργασία της Τουρκίας, τονίζει η Λευκωσία

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal