Καλούνται ταλαντούχοι νέοι: Graduate Trainee Πρόγραμμα της WIND, Young Talents




Ξεκινάει σήμερα ο τρίτος κύκλος του προγράμματος WIND Young Talents –Graduate Trainee Program και η εταιρεία προσκαλεί ταλαντούχους νέους έως 28 ετών με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών και ελάχιστη εργασιακή εμπειρία (λιγότερο από 1 χρόνο) να λάβουν μέρος σ’ ένα συναρπαστικό επαγγελματικό ταξίδι.

Μέσω του προγράμματος η  WIND αποσκοπεί στην προσέλκυση υποψηφίων υψηλού δυναμικού για την ενίσχυση του φυτωρίου ταλέντων που έχει δημιουργήσει από το 2015, οπότε και ξεκίνησε ο πρώτος κύκλος του WIND Young Talents – Graduate Trainee Program. Και φέτος, μέσω μιας δομημένης διαδικασίας επιλογής, θα ξεχωρίσει τους 10 πιο ταλαντούχους νέους με όρεξη και πάθος που θα ενταχθούν στην ομάδα της.

Αξιοποιώντας τις ψηφιακές δυνατότητες, τις σύγχρονες τάσεις στη διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού και εργαλεία που ξεδιπλώνουν με πρωτότυπο τρόπο τις δεξιότητες και τα ταλέντα των υποψηφίων, η WIND συνεχίζει να εξελίσσει τη διαδικασία επιλογής των Young Talents, δίνοντας σταθερά έμφαση στην εμπειρία όλων των υποψηφίων.

Όπως ανέφερε η Ιωάννα Τσίτουρα, Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της WIND Ελλάς, κατά την επίσημη ανακοίνωση έναρξης του προγράμματος: ‘’Το WIND Young Talents είναι ένα πρόγραμμα ένταξης και ανάπτυξης νέων επιστημόνων στην ελληνική επιχειρηματικότητα, μία ‘’αντίσταση’’ στο brain drain που μαστίζει τη χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για ένα θεσμό άρρηκτα δεμένο με τις αξίες της ομάδας μας.… Περισσότερο από όλα όμως, είναι μία έμπρακτη και συνεπής δέσμευση των ανθρώπων της WIND για σύμπραξη με τη νέα γενιά. Προσκαλούμε όλους τους νέους που μοιράζονται το όραμά μας να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους, να μας δώσουν την ευκαιρία να τους γνωρίσουμε και να μας καταπλήξουν με το πάθος, τις γνώσεις και τη δυναμική τους.

Διαδικασία Συμμετοχής στον 3ο κύκλο WIND Young Talents

Η συμμετοχή στον 3ο κύκλο του προγράμματος ξεκινάει με την αίτηση που οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν μέχρι 7 Απριλίου 2019 και μόνο ηλεκτρονικά, στο www.windyoungtalents.gr , όπου θα βρουν και αναλυτικές πληροφορίες για τις προϋποθέσεις συμμετοχής και τα στάδια επιλογής που θα ακολουθήσει η εταιρεία.

 Iδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός ότι η διαχείριση και αξιολόγηση όλων των αιτήσεων θα γίνει από την ομάδα Ανθρώπινου Δυναμικού της WIND και η επικοινωνία των υποψηφίων με την εταιρία σε κάθε στάδιο θα είναι αδιάκοπη.

 Η διαδικασία επιλογής των 10 νέων Young Talents αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Μάιο, οπότε τα φετινά ταλέντα θα προσληφθούν στη WIND με σύμβαση αορίστου χρόνου τον Ιούνιο και θα ξεκινήσουν το επαγγελματικό τους «ταξίδι», ανακαλύπτοντας τις διαφορετικές ομάδες και λειτουργίες της εταιρίας και τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών.

Αυξημένες οι προκρατήσεις σε δημοφιλείς προορισμούς: Πρεμιέρα την Πρωτομαγιά

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: