Επίθεση σε βάρος της εφημερίδας “Πολιτικά” της Μυτιλήνης, καταγγέλλει η εκδότρια




Μια ακόμα επίθεση σε βάρος του δικαιώματος στην ενημέρωση στην πόλη της Μυτιλήνης, αυτή τη φορά στα γραφεία της εφημερίδας «Πολιτικά», κατήγγειλε η δημοσιογράφος και εκδότρια της εφημερίδας Βαρβάρα Γκιγκιλίνη.

  • Η κ. Γκιγκιλίνη κατήγγειλε, επώνυμα, επαγγελματία της αγοράς -ο οποίος κατηγορείται και για άλλες ανάλογες επιθέσεις σε βάρος ανθρώπων της ενημέρωσης και όχι μόνο- ότι «ήρθε στην εφημερίδα, μας απείλησε, μας εξύβρισε, μας συκοφάντησε και μας εκβίασε».

Η εξύβριση, η συκοφάντηση και η εκτόξευση απειλών σε βάρος της δημοσιογράφου έγινε με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας για το γνωστό θέμα της τοποθέτησης υπερμεγέθους σταυρού στον αρχαιολογικό παραθαλάσσιο βραχώδη χώρο στου Απελή στη Μυτιλήνη.

Η κ. Γκιγκιλίνη, όπως είπε, θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη. Σημειώνεται ότι από τις πολλές καταγγελίες για επιθέσεις σε βάρος ανθρώπων της ενημέρωσης, που έφθασαν μάλιστα να προκαλέσουν την αντίδραση και του Συμβουλίου της Ευρώπης και για τις οποίες υπήρξαν μηνυτήριες αναφορές, καμία δεν έχει εκδικαστεί ούτε καν σε πρώτο βαθμό.

15/03/2019 10:14
ΑΠΕ-ΜΠΕ του ανταποκριτή μας Σ. Μπαλάσκα
Μυτιλήνη, Ελλάδα

Βουτιά καταγράφει η μετοχή του Facebook στην Wall Street μετά την βλάβη στο δίκτυό του

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: