Δεν διεκδικούμε τίποτα, δεν παραχωρούμε τίποτα, δήλωσε η Φώφη από Αλεξανδρούπολη




Στην στρατιωτική και μαθητική παρέλαση της Αλεκανδρούπολης παρέστη ξ πρόεδρους ΚΙΝ.ΑΛ., Φώφη Γεννηματά, στο πλαίσιο διήμερης επίσκεψης στην περιοχή.

  • Η κ. Γεννηματά δήλωσε πως η επέτειος του 1821 δεν είναι απλά μία ημέρα μνήμης και τιμής για όσους αγωνίστηκαν για την ελευθερία. «Είναι για όλους μας ένα σύμβολο. Μας εμπνέει και σήμερα να αντιμετωπίσουμε τις νέες προκλήσεις, της σύγχρονης εποχής. Τα εθνικά μας δικαιώματα είναι αδιαπραγμάτευτα. Κρατάμε ψηλά τη σημαία της εθνικής προοπτικής και της κοινωνικής προκοπής. Ενωμένοι οι Έλληνες να πάμε την Ελλάδα μπροστά».

«Δεν παραχωρούμε τίποτα και δεν διεκδικούμε τίποτα»

«Δεν παραχωρούμε τίποτα και δεν διεκδικούμε τίποτα», τόνισε σε έτερη δήλωσή της η κυρία Γεννηματά από τη γέφυρα των Κήπων Έβρου. Η κ. Γεννηματά είχε μεταβεί πριν την παρέλαση στο στρατιωτικό φυλάκιο, τη γέφυρα και το τελωνείο των Κήπων, στα ελληνοτουρκικά σύνορα.

  • Από τη γέφυρα των Κήπων η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ δήλωσε: «Στις Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδας μας αλλά και τα στρατευμένα παιδιά μας που φυλάσσουν Θερμοπύλες, το μήνυμά μας είναι ένα και μας ενώνει όλους τους Έλληνες. Δεν παραχωρούμε τίποτα και δεν διεκδικούμε τίποτα. Θέλουμε ειρήνη και σχέσεις καλής γειτονίας, αλλά η ακεραιότητά μας είναι αδιαπραγμάτευτη».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η Ελλάδα να πιάσει ξανά το νήμα του υγιούς πατριωτισμού, δήλωσε ο Μητσοτάκης από Λήμνο

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: