Χειρουργείο ενδέχεται να χρειαστεί το βρέφος που έπεσε από τα χέρια ιερέα στην Νικήτη




Σοκ έχει προκαλέσει σε όλη τη χώρα η είδηση πως βρέφος 40 ημερών έπεσε από τα χέρια του παπά που το κρατούσε για να του δώσει την καθιερωμένη ευχή, με αποτέλεσμα το βρέφος να νοσηλεύεται με σπασμένο πόδι και χτύπημα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ, οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν αποκλείεται το παιδί να χρειαστεί να υποβληθεί και σε χειρουργείο. Αυτό επιβεβαίωσε ο πατέρας του παιδιού, ο οποίος σημείωσε χαρακτηριστικά:

  • «Το αγοράκι μου είναι πολύ άσχημα, ίσως χρειαστεί να χειρουργηθεί. Είμαστε δυο μέρες στο νοσοκομείο και δεν ξέρουμε πότε θα βγούμε. Πήγαμε για Σαραντισμό το παιδί στην εκκλησία και ο 80χρονος ιερέας το πήρε στα χέρια του, ενώ προχωρούσε παραπάτησε και έπεσε μαζί με το μωρό. Πιάσαμε το παιδί το σηκώσαμε και ο ιερέας μας είπε ότι δεν έχει τίποτα. Το πήγα σπίτι και μαζί με τη γυναίκα μου είδαμε ότι το πόδι του κρεμόταν, κατευθείαν το πήγαμε στο νοσοκομείο. Το μωρό μου τραυματίστηκε σοβαρά, έχει σπάσει το πόδι του και έχει κάκωση στο κεφάλι. Είμαι σοκαρισμένος!».

Η δικηγόρος της οικογένειας Μαρία Σεβαστίδου δήλωσε αναφορικά με το περιστατικό πως οι γονείς έχουν ήδη κινηθεί νομικά και η υπόθεση βρίσκεται στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

«Είναι μεγάλος ο ιερέας, κάνει λάθη, σκοντάφτει»

Όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι της περιοχής, επανειλημμένα έχουν ζητήσει από τη Μητρόπολη Κασσανδρείας να απομακρυνθεί ο ιερέας. Η Ελένη Αντωνιάδου, κάτοικος της Νικήτης, υπογράμμισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι:

«Ο συγκεκριμένος ιερέας πριν από τέσσερα χρόνια είχε και ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και δεν μπορεί να τελέσει τα καθήκοντα του. Είναι μεγάλος σε ηλικία, κάνει λάθη, σκοντάφτει. Έχουμε διαμαρτυρηθεί τέσσερις φορές στη μητρόπολη Κασσανδρείας. Έχουμε αναφέρει όλα τα περιστατικά που έχουν συμβεί και η λύση που έδωσαν ήταν μία εβδομάδα να εφημερεύει ο νέος ιερέας (που έχει έρθει) και την άλλη εβδομάδα ο συγκεκριμένος ιερέας».

Γονείς μηνύουν ιερέα, που έπεσε κάτω μαζί με το 40 ημερών βρέφος τους: Υπέστη κακώσεις

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: