Χάνει τον αγώνα με τη Βοσνία Ερζεγοβίνη ο Κώστας Μήτρογλου, δήλωσε ο Αναστασιάδης




Νοκ άουτ από το ματς με την Βοσνία/Ερζεγοβίνη τέθηκε ο Κώστας Μήτρογλου, όπως αποκάλυψε μετά τον αγώνα με το Λιχτενστάιν, ο Άγγελος Αναστασιάδης. Ο ομοσπονδιακός προπονητής, αφού επισήμανε πως έμεινε ικανοποιημένος από τη νίκη της Εθνικής και τη διάθεση των διεθνών, εν συνεχεία επιβεβαίωσε ότι ο στράικερ της Γαλατασαράι δεν θα προλάβει τον αγώνα της 26ης Μαρτίου στη Ζένιτσα.

«Είμαι ικανοποιημένος από τη νίκη, αλλά και την αγωνιστική διάθεση που έδειξαν μέσα στο γήπεδο οι παίκτες. Ο Κώστας Μήτρογλου δεν υπάρχει πιθανότητα να προλάβει το παιχνίδι της Τρίτης με τη Βοσνία, θα εξετάσω την πιθανότητα να καλέσω κάποιον άλλο παίκτη στη θέση του. Οι παίκτες αρχίζουν να εμπεδώνουν και να κάνουν πράξη μέσα στον αγώνα όσα έχουμε σχεδιάσει στις προπονήσεις. Ευχαριστώ το Θεό που εκτός του Μήτρογλου δεν έχουμε άλλους τραυματίες από το σημερινό παιχνίδι», τόνισε ο Έλληνας τεχνικός.

Ο σκόρερ του πρώτου γκολ της Ελλάδας, Κώστας Φορτούνης, δήλωσε στην κάμερα του «Open»:

«Θέλαμε ένα γκολ στο πρώτο μέρος και τα καταφέραμε, αφού οι αντίπαλοι μας περίμεναν στην περιοχή τους. Σκοράραμε όμως σε ένα κρίσιμο σημείο, ενώ είχαμε και καλή κυκλοφορία της μπάλας. Ήταν μια σημαντική αρχή στη διοργάνωση, με νέο προπονητή αλλά και παίκτες στην εθνική ομάδα.

Το αποτέλεσμα μας δίνει ώθηση για τη συνέχεια. Με τη Βοσνία έχουμε παίξε και άλλες φορές και δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι, αφού κι εμείς διαθέτουμε καλούς παίκτες. Την Τρίτη πρέπει να πηγαίνουμε πρώτοι στην μπάλα και να έχουμε την κατοχή. Θέλουμε τους φιλάθλους δίπλα μας, όπως σήμερα εδώ στην Βαντούζ. Στην Ελλάδα θέλουμε να γεμίζουν το γήπεδο και να μας βοηθούν. Μακάρι η νέα αρχή που έγινε να συνεχιστεί έτσι και να πάρουμε την πρόκριση».

Χρήστος Μουρδουκούτας, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πρεμιέρα με το δεξί για την Ελλάδα στο EURO 2020: Eπικράτησε του Λιχτενστάιν με 2-0

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: