Αποφασισμένος για την ανατροπή ο ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΚ, στην ρεβάνς στο ΟΑΚΑ




Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του, μετά το πρώτο ραντεβού που έγινε στο PAOK Sports Arena (5/3). Ο ΠΑΟΚ, ωστόσο, δηλώνει αποφασισμένος να ανατρέψει το εις βάρος του σκηνικό και να προκριθεί αντί της ΑΕΚ στην προημιτελική φάση του Champions League.

Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες αύριο, στο ΟΑΚΑ, στη ρεβάνς για τους «16» της ευρωπαϊκής διοργάνωσης της FIBA (19.30), με την Ενωση να έχει το +9 από το ματς στη Θεσσαλονίκη (75-84) και τον «Δικέφαλο» του Βορρά να χρειάζεται, ως εκ τούτου, νίκη με 10 πόντους για να κάνει πράξει το «θέλω» του.

«Ήρθαμε στην Αθήνα να παίξουμε το δεύτερο παιχνίδι της σειράς για το Top 16. Γνωρίζουμε ότι η ΑΕΚ, μετά το πρώτο παιχνίδι, έχει το πλεονέκτημα και με μία διαφορά 9 πόντων από τη νίκη της. Έχουμε τρία στοιχεία αγωνιστικά στα οποία πρέπει να εμφανιστούμε καλύτεροι. Ο έλεγχος των επιθετικών ριμπάουντ, ο περιορισμός των πόντων στον αιφνιδιασμό και η καλύτερη διαχείριση στις φάσεις ένας εναντίον ενός, όπου η ΑΕΚ παίρνει πολλούς πόντους. Ταυτόχρονα η συγκέντρωσή μας, η πίστη μας στο πλάνο και η αφοσίωσή μας σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην προσπάθειά μας να κερδίσουμε το παιχνίδι και να περάσουμε στην επόμενη φάση», σχολίασε απόψε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, μιλώντας στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, λίγη ώρα πριν δώσει οδηγίες στους παίκτες του, σε προπόνηση που πραγματοποιήθηκε και τελείωσε, χωρίς απρόοπτα, στο Ολυμπιακό Στάδιο (σ.σ. η αποστολή ταξίδεψε το πρωί από τη Θεσσαλονίκη για την Αθήνα).

Σημαντικό για τον προπονητή των «ασπρόμαυρων» αποτελεί πως μπορεί να υπολογίζει στα πλάνα του σε όλους τους καλαθοσφαιριστές του, πλην του εγχειρισμένου Τζαμάλ Τζόουνς. Προπόνηση στο ΟΑΚΑ ο ΠΑΟΚ θα κάνει και αύριο το πρωί, μερικές ώρες πριν το τζάμπολ για τη αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

12/03/2019 21:29
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: