“Υποκλίθηκες στον Ερντογάν” κατηγορεί τον Τσίπρα ο Καμμένος: Η απολογία για τον γιο Βούτση




«Μετά τα συχαρίκια που πήρε από τη Μέρκελ έπρεπε να υποκλιθεί στον Ερντογάν», κατηγορεί τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο μέχρι πρότινος συνέταιρος του στην εξουσία, Πάνος Καμμένος, πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, ο κ. Καμμένος επιτίθεται εναντίον των πρώην κυβερνητικών του εταίρων, χαρακτηρίζει τον κ. Νίκο Βούτση «ως τον χειρότερο Πρόεδρο που έχει περάσει ποτέ από τη Βουλή», ενώ αναφέρει ότι του είπε πως για το γιό του απολογείτο τέσσερις ωρες στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, σημειώνει ότι «απεδείχθη ότι ο πρωθυπουργός όχι μόνο το γνώριζε αλλά ουσιαστικά ο ίδιος είχε φροντίσει να απαλλοτριώσει έναν-έναν τους βουλευτές των ΑΝΕΛ με προσφορά ανταλλαγμάτων σε κυβερνητικές θέσεις. Μπήκε, δηλαδή, σε ξένο σπίτι με σκοπό να πάρει τα παιδιά. Και, μάλιστα, ένας άνθρωπος που είχε το ελευθέρας να μπαίνει στο σπίτι…».

Μιλώντας για τον πρώην υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά, είπε για σχέση του με τον Τζόρτζ Σόρος, και υποστήριξε ότι ενεργούσε «λες και εκτελούσε εντολές. Δεν σας κρύβω ότι πίστευα ότι μετά τον Ζάεφ θα ήταν ο επόμενος που θα αγκαλιαζόταν σε φωτογραφικό ενσταντανέ με τον Σόρος. Αλλά το χειρότερο δεν είναι αυτό. Είναι ότι τους έβαλε από την πίσω πόρτα στο υπουργείο Εξωτερικών. Αυτό είναι το δράμα», ισχυρίστηκε ο κ. Καμμένος.

Ο πρέοδρος των ΑΝΕΛ υποστήριξε ότι ο κ. Κοτζιάς έβαλε τον Σόρος στο υπουργείο «μέσα από το σύστημα με τις βίζες. Περιμένω να με καλέσει ο εισαγγελέας και να καταθέσω», είπε ο κ. Καμμένος.

153 πρόθυμοι βουλευτές ολοκλήρωσαν μια εθνικά επιζήμια συμφωνία, είπε ο Μητσοτάκης

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: